Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na temat WOM2?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie gra opłacalna, Polaków dużo, serwer mega stabilny, godny polecenia.

Opublikowano

Ogólnie serwer jest spoko, gra dużo polaków. Osobiście nie chce mi się poświęcać czasu na trudne serwery i pograłem na nim przez 1 dzień. Jest jednym z lepszych hardów, na które wszedłem ostanimi czasy tak po prostu, aby zobaczyć co się dzieje na serwerze i tak dalej. 

Nie próbuj nawet odpalać u nich haxów, bo ban leci z tego co wiem instant :D.

Pozdrawiam :yay:

Opublikowano

Wom2 to b. dobry serwer z duza iloscia graczy - wlasnie graczy, a nie chamow tak jak na kazdym polskim serwerze.
Nieraz spotkalem sie z sytuacja kiedy jakis nieznajomy podarowal mnie skromna iloscia yang i pd'kami od tak po prostu. 
I przez takie zachowania moge polecic serwer, bo jak wiemy serwer rowniez tworza ludzie, a bez ludzi nie ma serwera czyz nie? 
Serwer jest mega dopracowany, gospodarka jest rozwinieta a zarobic mozna praktycznie na wszystkim. 
Polecam

Opublikowano

ostatnio widziałem naszyjnik 54lv +9 2k hp i 10 na luda, od tego czasu mi się już nie chcę grać, ale przyznać trzeba lepszego serwera nie znajdziesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...