Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd mogę pobrać launchera nopremium?

daniel9832

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Jakie piractwo? Powiem tak jakby Mojang chcialo to by wersji NO-PREMIUM nie robilo:)

Co ma Mojang do MPCforum? Forum piractwa nie popiera. A zdanie Mojangu mam gdzieś. 

­

Opublikowano

Proszę was.... @daniel9832 prosi o podanie launchera, to od razu tutaj gów** burza się robi... Daniel prosi o launcher, to od razu ktoś przychodzi i piszę "MPCforum nie popiera piractwa", dodatkowo co z tego że ktoś nie ma oryginalnego minecrafta? Co daję ten oryginalny minecraft? Nic, tylko wchodzenie na serwery "Premium" i wgranie własnej tekstury postaci... Nic więcej, dodatkowo to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto. Sam nie popieram piractwa, ale nie opłaca mi się kupować oryginalnego minecraft'a, już wolę kupić coś choremu dziadkowi(to są moje zdania, jak ktoś jest przeciwnych zdań to niech nie odpisuje tylko niech będzie mądry i uszanuje kogoś zdania, każdy ma prawo mieć do innego zdania).

@topic

Polecam jeszcze Magic Launcher

PS. Prowokacja nic nie da, nie jestem deb**** by wkurzać/wyzywać kogo popadnie. To tyle, pozdrawiam.

PS2. To tylko jednorazowy post, nie dołączam do gów** burzy.

Opublikowano

Co ma Mojang do MPCforum? Forum piractwa nie popiera. A zdanie Mojangu mam gdzieś. 

­

@MCWnuq XDD, Gra jest od Mojanga więc chyba nie powinienes mieć tego gdzies. Gdyby forum nie popierało piractwa, to 70% osób tutaj powinno być zbanowane.

Crystal Launcher, najlepszy

banner.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...