Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleżeństwo

Anonimowy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nikt mnie nie lubi na tym forum i nie chce pomóc mi, to będę tworzył nowe multikonta ;) Tak jak mnie obrażacie, tak ja was, piszę temat jak mieć mięśnie, to mnie od pizd, nie mam kolegów, powieś się itd. Więc tyle z mojej strony, tak, to prawda że nie mam kolegów, a to przez to, że nie zachowuję się jak oni. Czekam na komenty " niezły troll dzieciaku " badź izakkrulem napisał " dobra wypierdalaj roczniku 2k "

Ja nikogo nie zacząłem obrażać, to wy mnie co chwile zaczeliśćie z byle powodu, k***a. Starych podsłuchujecie podczas sexu i przeklinacie, a przy tym jesteście kozakami w necie a pizdami w świecie, silny w necie, chudy w świecie k***a.

Nie pozdrawiam was, chuje.

Opublikowano

Skoro nikt mnie nie lubi na tym forum i nie chce pomóc mi, to będę tworzył nowe multikonta ;) Tak jak mnie obrażacie, tak ja was, piszę temat jak mieć mięśnie, to mnie od pizd, nie mam kolegów, powieś się itd. Więc tyle z mojej strony, tak, to prawda że nie mam kolegów, a to przez to, że nie zachowuję się jak oni. Czekam na komenty " niezły troll dzieciaku " badź izakkrulem napisał " dobra wypierdalaj roczniku 2k "

Ja nikogo nie zacząłem obrażać, to wy mnie co chwile zaczeliśćie z byle powodu, k***a. Starych podsłuchujecie podczas sexu i przeklinacie, a przy tym jesteście kozakami w necie a pizdami w świecie, silny w necie, chudy w świecie k***a.

Nie pozdrawiam was, chuje.

Zamiast olać albo zgłosić i olać to zakładasz tematy, żeby Ciebie jechali, również nie pozdrawiam chuju :)

Opublikowano

@Dygo tylko że ja jestem uczulony na obrażanie mnie, i się stresuję strasznie... @Tufu x33 wypierdalaj, bo to nie troll, każdy ma problemy, nawet u lekarza byłem specjalnie, to huja pomógł, dał tabletki które nic nie uspokajają, jakbym miał mięśnie, to bym z pięści uderzył komuś w łeb

Opublikowano

@Dygo tylko że ja jestem uczulony na obrażanie mnie, i się stresuję strasznie... @Tufu x33 wypierdalaj, bo to nie troll, każdy ma problemy, nawet u lekarza byłem specjalnie, to huja pomógł, dał tabletki które nic nie uspokajają, jakbym miał mięśnie, to bym z pięści uderzył komuś w łeb

Musisz popracować nad swoją psychą, żeby się nie wkurwiać co chwilę.

Opublikowano

To ile ty masz problemow? Od tygodnia baranie robisz jakies smieszne tematy,serio Ci sie to nie nudzi?

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...