Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Twojego forum/GM Twojego serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d2DzUnX.png

Witam, nazywam się Dawid posiadam "magiczne" 18 lat oraz jestem w drugiej klasie liceum ekonomicznego.

Więc bez zbędnego przedłużania przejdę do mojej oferty.

Do każdego projektu podchodzę z powagą oraz zaangażowaniem, posiadam określoną ilość wolnego czasu która raczej jest wystarczająca.

Gram w Metin 2 od moich najmłodszych lat, więc raczej wiem co robię i co mam robić. (Bodajże od 3 klasy podstawówki)

Jestem asertywny i nie mieszam własnych uczuć do tego co robię, potrafię wysłuchać to co powiesz oraz przeanalizować wszystko moją własną logiką.

E1nzLsU.png

- Dojrzałe oraz poważne podejście do projektu.

- Określoną ilość czasu.

- Dobry i dosyć kontakt. (Nie każdy jest beż życia i spędza 24/7 przed komputerem)

- Dążenie do lepszego funkcjonowania forum/serwera.

- Co do forum, posiadałem kilka razy własne fora. Może nie o tematyce Metina jednak posiadałem, więc można powiedzieć że jestem dosyć doświadczony. (Własne sieci cs)

- Może nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia w "GM-owaniu", jednak jak to się mówi: wszystkiego można się nauczyć. Doświadczenie jakieś mam z serwerów hamachi oraz serwerów vps na mała skale (zazwyczaj serwery które tworzyliśmy ze znajomymi i testowaliśmy różne rzeczy)

- Przede wszystkim KULTURĘ.

GJhsYHX.png

- Najważniejsze dla mnie, żeby właściciel projektu nie miał wylewki na wszystko.

- Oraz równie ważna uczciwość.

- Gotowego lub w większości projektu.

- Szybkiego kontaktu.

- Chęć jakiejkolwiek współpracy, nie mam zamiaru siedzieć z pachołkami którzy nic nie robią.

- Wyrozumiałości.

- Profesjonalizmu.

BRyhYOE.png

GG: 36928820

e-mail: [email protected]

Oczywiście po wszystkim dostaniesz mój numer telefonu i tym podobne.

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...