Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metropolic

ionetLtd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logometropolic.png

Nieustanna walka o władzę, pieniądze i sławę!

2nuOXWQ.png

...wchodzisz w to?

SXJFvRc.png

Metropolic.pl, serwer obecny na polskiej scenie Minecraft od końca 2011 roku, powraca do gry!

14 maja bieżącego roku końca dobiegnie okres intensywnych przygotowań, jakie prowadziliśmy już od stycznia. Pomimo początkowych trudności, związanych z nową wersją Minecraft daliśmy radę, zrealizowaliśmy większość celów jakie przed sobą postawiliśmy. Jednak to nie koniec! Wraz z rozwojem możliwości wykorzystania obecnej wersji, rozwinie się także sam serwer!

Oddajemy wam do dyspozycji:
* Rozbudowany system dynamicznej ekonomii,
* Dopracowane i rozplanowane miasto, z ogromną ilością smaczków i szczegółów,
* Broń palną, użyteczną na terenie prawie całego miasta,
* Pojazdy, tymczasowo w klasycznej formie,
* Banki, Pocztę oraz Giełdę,
* Nowe, funkcjonalne przedmioty, np. alkohole wraz z system destylacji, używki itp,
* Dekoracyjne minibloki,
* Dodatki architektoniczne dla niepowtarzalnych kreacji,
* Namiastkę modów technicznych, w postaci zaawansowanych obwodów redstone oraz rur do transportu przedmiotów,
* System gry wolny od "Pay to Win", Cebuliony - punkty VIP można zdobyć bez żadnych wydatków! Wystarczy sama aktywność,
* System statystyk i bieżący podgląd świata gry,
* Nowe przedmioty oraz dodatki dla graczy, np. plecaki, specjalny dynamit górnika czy zwierzęta,
* Dokumentację serwera wraz z poradnikami.

Garść informacji:

Adres: metropolic.pl
Wersja: 1.9.2 + wraz protokołami 1.8, 1.7 i wcześniejsze
Premium: Nie (dostępne szybkie logowanie premium)
Wspólne forum serwerów PLC: https://polandcraft.eu

Do zobaczenia na otwarciu!
Opublikowano

A ja sie zastanawiałem co z PLC.

Napewno wpadnę!

Opublikowano

Prezentacja mogła być lepsza, ale to nie ma znaczenia w porównaniu z kultowym serwerem który wraca do gry!

Na pewno będę na otwarciu.

Opublikowano

screeny fajne ale czemu tak mało?i mam pytanie na czym polega ta dynamiczna ekonomia? napisz cos wiecej o tym

screeny fajne ale czemu tak mało?i mam pytanie na czym polega ta dynamiczna ekonomia? napisz cos wiecej o tym

images.jpg

Opublikowano

screeny fajne ale czemu tak mało? i mam pytanie na czym polega ta dynamiczna ekonomia? napisz cos wiecej o tym

screeny fajne ale czemu tak mało? i mam pytanie na czym polega ta dynamiczna ekonomia? napisz cos wiecej o tym

@Galador256

Jak Ci mało screenów to proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...