Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy | Season 9 | Exp x40 | Start 13.05.16 | 1000+ Online

wl0czykij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś (13 maja, godzina 23:00, moby pojawią się 2h później) startuje nowa edycja jednego z najlepszych serwerów Mu Online - NoMercy. 

Konfiguracja:

-Exp x40

-Drop 50%

-Season 9, wkrótce aktualizacja do S10 z nową postacią grow lancer

-Reset Limit 10, staty się kasują, 250pkt za res

-Master level odblokowany po 10 resach.

-Spoty po 4-6 mobów, nieliczne hotspoty 7 mobów.

-Pralka, kamienie: % globalowe

-Wszystkie postacie zbalansowane pod PVP

-Donate: za $ można kupić wcoin, które służą do wymiany na niewielkie ułatwienia typu seal exp, demon. W grze można również sprzedawać zdobyte przedmioty za wcoin, przez co za kilka blesów można zdobyć pełne usługi premium bez płacenia.

Na serwerze gra dużo Polaków. W grze zazwyczaj ponad 1000 online. Serwer stabilny, profesjonalna administracja.

13087614_1127557220628092_75117411179625

Opublikowano

Na poprzedniej edycji, można się było warpnąć przez stronę do davias, a tam były moby od razu na starcie :) Także może i tym razem się uda od razu zacząć.

Opublikowano

Spadła liczba online do 500 i niżej (oczywiście w czasie 24h) to kolejna edycja jest :).. Tym razem 10 rr i 40 expa, intrygujący zabieg :)

Opublikowano

Admin juz sie tym zajal. To nie jest serwer, ktory padnie przez DDos. Profesjonalne zabezpieczenia maja, ostatnia edycja byla bardzo udana.

Opublikowano

Wszystko jest już w porządku, 0 lagów. Serwer stoi od kilku lat, ataki konkurencji zawsze się zdarzały, lecz admin zawsze szybko reaguje i nigdy nie było dłuższych zawiech. Można grać bez obawień :)

Opublikowano

Odpal najpierw przez launcher, pobierz update, następnie uruchom game.exe

ofc tak zrobilem, i dalej nie chce załadować serwerów ;/

calkiem niedawno grałem rowniez na s9 i wszystko smigało jak złe :<

Opublikowano

mam to samo odpalam laduje sie pasek i nagle dc wyskakuje zamiast serwer do wyboru  Cos jest nie tak myslalem ze to moja wina , ale jak widac nie... pomozecie dodam ze jestem po formacie systemu WINDOWS 7 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...