Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eagle Online | New Dawn | CAP 80 | CH Only | JOB BASED

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś czemu nie moge zrobic postaci na koncie w grze? nie pokazuje mi sie create character albo cos w tym stylu :x

@Edit już działa, ale musiałem pare razy wejsc, zeby sie pokazalo :P

Opublikowano

GMy trochę sie opieprzają, to fakt, ale serv ogólnie godny uwagi. Gram od początku i jak na razie jest git. Polecam i zapraszam wszystkich :)

Opublikowano

"Rizo" jest założycielem jedynej polskiej gildii na serverze, ale niestety od kilku dni nie daje oznak życia. Ja poprzyjmowałem kilka osób, ale nie wiem czy to ma sens skoro GM'a nie ma od czwartku.

Opublikowano

Dużym plusem tego serva jest to, że często są updaty. Przeważnie co 2-3 dni GM wprowadza jakieś zmiany, które usprawniają grę. Nie na wszystkich serverach coś takiego znajdziemy

Opublikowano

Czasem tak się zdarza, u mnie wszystko gra, ale wiem że niektórzy ludzie też mają ten problem. Potem sam przechodzi.

EDIT: spojrzalem teraz na bota i faktycznie, byl problem, 20min sie logowal i go wywalalo

Opublikowano

Pograłem 4 dni i znudził mi się serwer, więc jednak trochę się przeliczyłem. Poczekam kilka dni, to może wprowadzą jakiś sensowniejszy update.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...