Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno słuchawek do komputera [150zł słuchawki+mikrofon]

Olsenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje słuchawek do komputera do 150zł. Wiem, że kupno headsetów w tej cenie mija się z celem. Dlatego chciałbym kupić Superluxy HD681 EVO + jakiś tani mikrofon. Mikrofon byle było mnie słychać wyraźnie i żeby nie buczał. Znalazłem te słuchawki tylko nie wiem jaki mikrofon do nich wziąć. Co moglibyście polecić? Chciałem się zamknąć w tych 150zł plus ewentualne koszty wysyłki. 

Opublikowano

Najtańszy, fajne mikro masz zalmana zm mic, który nie ma jakby platformy, ale możesz sobie owinąć go na szyi, uchu.

Drożej masz trust starzza, który jest na tym statywie i ma go większość niższych jutuberow jakby, ale cena około 40 zł, chyba najoplacalniejszy majk.

Ja bym polecał HD 668B, które są lepsze do gier, w sensie konkretniejsze jakby pozycjonowanie, co w grach jest najważniejsze. Są one tańsze od 681 Evo i miałbyś pieniądze na starza. Polotwarte, neutralne, zaś Evo są bardziej basowe, ja preferuje neutralne, zwłaszcza do gier.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Najtańszy, fajne mikro masz zalmana zm mic, który nie ma jakby platformy, ale możesz sobie owinąć go na szyi, uchu.

Drożej masz trust starzza, który jest na tym statywie i ma go większość niższych jutuberow jakby, ale cena około 40 zł, chyba najoplacalniejszy majk.

Ja bym polecał HD 668B, które są lepsze do gier, w sensie konkretniejsze jakby pozycjonowanie, co w grach jest najważniejsze. Są one tańsze od 681 Evo i miałbyś pieniądze na starza. Polotwarte, neutralne, zaś Evo są bardziej basowe, ja preferuje neutralne, zwłaszcza do gier.

Jesli chodzi o mikrofon, to sie nie zgadzam do konca, trust starzz i zalman to praktycznie taka sama jakosc, mikrofon przypina sie do kabla i lajcik, duzo zalezy od jego karty dzwiekowej, np gdy mialem zalmana jeszcze, bylo mnie slychac duzo lepiej niz znajomego na trust starzzie, po prostu inne integry, choc sam nie mial plyty z sredniowiecza. Oplacalny to jest zalman, trust starzza sie bralo kiedys, gdy kosztowal 30zl, teraz te jego ceny sa chore. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

No nie wiem czy lajcik, mi było niewygodnie strasznie. Starzz wg mnie znacznie lepsza, twardsza i ładniejsza opcja.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Mi też byłoby niewygodnie mając taki doczepiany mikrofon. Chodzi raczej o te dwa walające się kable. A te hd 668b też są dobre jeśli chodzi o granie?

Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No HD 668B są lepsze niż Evo, tak jak pisałem, więc możesz poszukać 668 i kupić starzza też najtaniej. Coś około 150 zł powinno wyjść

Opublikowano

Dobra. Dzięki za pomoc. Muszę się rozejrzeć po internetach za cenami

Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...