Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]NerfPixels [MR] - Grafika za zamówienie

nefpixe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super, bardzo mi się podobają Twoje prace, można się zainspirować. :)

PS. Zaktualizuj sobie link do Behance, bo widziałem, że zmieniałeś nazwę.

Dziękuję, nie zauważyłem tego.

Opublikowano

Na tym deviancie to jakaś porażka, nie ma to jak napakować c4d na obrazek i się cieszyć xD Kompletne zero.

Portfolio na behance również nie powala, nic specjalnego, no ale amatorka widzi w tym niewiadomo jakie dzieła artystyczne, wracając do tematu prace 4-5/10 

Powodzenia.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Na tym deviancie to jakaś porażka, nie ma to jak napakować c4d na obrazek i się cieszyć xD Kompletne zero.

Portfolio na behance również nie powala, nic specjalnego, no ale amatorka widzi w tym niewiadomo jakie dzieła artystyczne, wracając do tematu prace 4-5/10 

Powodzenia.

Bardzo ^ merytoryczna ^ wypowiedź :) Dziękuję za tak wiele wskazówek, za nakreślenie drogi, danie mi innej wizji, która nakieruje mnie na odpowiednią drogę, jeszcze raz ci dziękuję mistrzu :) 

No popatrz 0bf877dd-b6b2-4f43-8183-3ae7ee69f828-edi jaki modry użytkownik ( @theshy )

Opublikowano

Powodzenia.

Bardzo ^ merytoryczna ^ wypowiedź :) Dziękuję za tak wiele wskazówek, za nakreślenie drogi, danie mi innej wizji, która nakieruje mnie na odpowiednią drogę, jeszcze raz ci dziękuję mistrzu :)

No popatrz 0bf877dd-b6b2-4f43-8183-3ae7ee69f828-edi jaki modry użytkownik ( @theshy )

Ktoś ma tu problem z krytyką kumplu, mam już powód aby nie polecać, nie polecam.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Powodzenia.

Ktoś ma tu problem z krytyką kumplu, mam już powód aby nie polecać, nie polecam.

Skądże, każda krytyka rozpala moje serduszko, do działania :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...