Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej pechowa gra świata....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką radochę pewnie mieli przeciwnicy. 

No zdarza się, ale pomyśl jak byłbyś happy po drugiej stronie. xD

Opublikowano

Prawdopodobnie rzuciliście się na nexus, a nie na zabicie przeciwników. W ten sposób zdążyli was powybijać zanim go zniszczyliście. To była close gra, oni lepiej grali drużynowo, a nafeedowany Twitch robił swoje. Zdarza się ale mimo wszystko to wynika z waszych błędów.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Prawdopodobnie rzuciliście się na nexus, a nie na zabicie przeciwników. W ten sposób zdążyli was powybijać zanim go zniszczyliście. To była close gra, oni lepiej grali drużynowo, a nafeedowany Twitch robił swoje. Zdarza się ale mimo wszystko to wynika z waszych błędów.

Nie, właśnie się zrespili, pushowali towery ze mną bez minionów i mało bili bo te towery miały więcej armora, więc musiałem sam jednego wave jako vayne spushować . z 5 sec mi to zajelo i wkoncu doszly. gdyby spushowali od poczatku tego wave to bysmy wygrali, ale potem mnie obwiniali o to bo spushowalem tego wave, a bez niego nawet towera bysmy nie wzieli.

Zrespili się w tamtym momencie, to w 2 juz nam sie nie oplacalo bic przeciwnikow.

Poszliscie po nexus bez ahri :(

UNLUCKY

Zginela, to bylo po teamfightcie.

Hello there.

Opublikowano

Nie Ty masz największego pecha. Jakiś team Hiszpana przy surr głosowali na tak, sekundę przed zniszczeniem nexusa wroga. I po tym jak nexus został zniszczony i miał się zakończyć mecz to ich nexus też wybuchł przez to przegrali, pomimo tego że pierwsi rozwalili. To dopiero mieć największego pecha :P

Opublikowano

Nie Ty masz największego pecha. Jakiś team Hiszpana przy surr głosowali na tak, sekundę przed zniszczeniem nexusa wroga. I po tym jak nexus został zniszczony i miał się zakończyć mecz to ich nexus też wybuchł przez to przegrali, pomimo tego że pierwsi rozwalili. To dopiero mieć największego pecha :P

Ja tak rankeda w promo przegrałem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...