Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do projektu HurtWorld duży projekt

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poszukuję kilku budowniczych którzy znają się dość dobrze na gierce hurtworld i budowaniu a zarazem znają bardzo dobrze grę CounterStrike i mapki z tej gry. 

Osoby zainteresowane proszę zgłaszać się tutaj pod postem pisząc ile przegrało godzin w CS i ile w HurtWorld

Dokładnie chodzi o zbudowanie miasta na serwerze, oczywiście wynagrodzenie na pewno się spodoba :)

Wzór:

Imię:
Nick:
Ilość h w CS 1.6:
Ilość h w CS GO:
ilość h w HurtWorld:
Umiejętności budowania w hurtworld: 1/10
Opublikowano

Imię: Aleks

Nick: Anonseusz

Ilość h w CS 1.6: -

Ilość h w CS GO: 1.800

ilość h w HurtWorld: 500

Umiejętności budowania w hurtworld: 1/10 9

Opublikowano

Imie: Dawid

Nick: Borygard

1.6: 10k

Csgo: 4k

Hurt: 50

Po zbudowaniu miasta moge je sprawdzic czy wszystko jest okej.

Opublikowano

Przecież mapy robi się w Unity :D

Ale my chcemy coś odwzorować wybudowaniem tego by było troszkę zabawy przy tworzeniu bo co mi z tego że gotowe obiekty wstawię. Bardziej będzie prezentować się zbudowane miasto niż postawione programem.

Opublikowano

@up

Pytanie za 100pky. A czym się będzie różnic mapa zrobiona w unity od tej w grze?

Hmm wydaje mi się ze tylko czasem ukończenia.

Wynajmowanie budowniczych tylko po to żeby przenieść pare mapek z cs'a do hurtworlda mija się z celem. Zrobienie takiej mapki w unity to pare godzin samemu. W dodatku unity jest tak latwe w obsłudze ze nawet laik sobie poradzi. A skoro chcecie robic "duży projekt" to mniemam ze cos umiecie. A nawet jesli unity was przerośnie to jest ono tak powszechne ze poradników jest masa.

Polecam się zastanowić, niż na sile wrzucać ludzi nie potrzebnych do ekipy bo potem się syf robi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up

Pytanie za 100pky. A czym się będzie różnic mapa zrobiona w unity od tej w grze?

Hmm wydaje mi się ze tylko czasem ukończenia.

Wynajmowanie budowniczych tylko po to żeby przenieść pare mapek z cs'a do hurtworlda mija się z celem. Zrobienie takiej mapki w unity to pare godzin samemu. W dodatku unity jest tak latwe w obsłudze ze nawet laik sobie poradzi. A skoro chcecie robic "duży projekt" to mniemam ze cos umiecie. A nawet jesli unity was przerośnie to jest ono tak powszechne ze poradników jest masa.

Polecam się zastanowić, niż na sile wrzucać ludzi nie potrzebnych do ekipy bo potem się syf robi.

Pozdrawiam.

1. piotr nic samemu nie zrobi unity nie ogarnie.

2. w taki sposób szuka ludzi którzy zostaną na jego serwerach.

3. Udostępnił bez mojej zgody zedytowany skrypt na /players! dostał go odemnie i nikt więcej nie miał takiego czegoś.

Słyszałem od duzej ilosci osób jak ich oszukał. nie polecam przyłączać się do projektu.

Opublikowano

Tak też myślałem bo kto do hurtworlda szuka budowniczych, to nie minecraft.

Autor pewnie szuka osób które wszystko zrobią za niego.

Mogę zrobić mapy.

Oczekiwania na priv. Bo to forum nie pozwala na niektóre rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...