Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfgame555 - wszystkie grafiki

NeverTrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

wole nie bawić się takiego typu programami 

No to musisz szukać innego o ile jakiś jest :)
Ewentualnie możesz przeglądać pliki gry i ręcznie pobierać każdą potrzebną grafikę i zapisywać ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

pobieranie nie działa u mnie np jak wpisze nazwaserwera.pl/res tylko jak wpisze nazwaserwera.pl ale wtedy pobiera forum itd... a tak poza tym nie ma ktos paczki? musze serio z czyjegos serwa pobierac grafiki xD?

baner.png

Opublikowano

pobieranie nie działa u mnie np jak wpisze nazwaserwera.pl/res tylko jak wpisze nazwaserwera.pl ale wtedy pobiera forum itd... a tak poza tym nie ma ktos paczki? musze serio z czyjegos serwa pobierac grafiki xD?

Możesz, ale wtedy jak u mnie jakaś grafika się zmieni to i u Ciebie.

Każdy ma swój sposób na pobranie tych grafik. Ja pobrałem je z pamięci podręcznej.

baner.png

Opublikowano

powiedz jak pobrać bo chce karczme zmienic grzybki itd... albo udostępnij folder z grafikami tylko norbi coinsy zmieni na stadardowe

baner.png

Opublikowano

@ NeverTrue otwórz swf od gila.

Skopiuj wszystkie linie w których jest format plików (pewnie już tam jest ścieżka do tej grafiki od PG)
Następnie zapuść wgeta po tych plikach. (może gdzieś jest graficzne gui do tego programu ale ja nic nie wiem)

Jak widzisz nikt Ci takiej paczki nie da. Jeśli przerażają Cb te kroki co napisałem powyżej to serio daruj sobie, pojawi się większy problem i już będzie po serwerze. Smutne jest to jednak prawdziwe.

Opublikowano

Ew. pobierz pliki Tultyi (Pewnie jak zawsze źle napisałem xD) i tam masz większość grafik, a resztę możesz sobie pobrać.

Opublikowano

a jak mam np serwer w podstronie np: sfgametest.pl/game a nie sfgametest.pl to folder res wgrac na główną strone czy na sfgametest.pl/game ?

baner.png

Opublikowano

a jak mam np serwer w podstronie np: sfgametest.pl/game a nie sfgametest.pl to folder res wgrac na główną strone czy na sfgametest.pl/game ?

To nie ma różnicy. Można link do grafik zmienić na jaki tylko chcesz.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...