Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Wszystkim mam wielki problem dostałem bana niesłusznie lecz GM nie odpisuje kiedys widałem jak koleś sam się odbanował ale jak

Czy Proxy moze tu pomóc zeby zmienic ip czy to nie działa?? ;(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To jest nie możliwe, że sam się odbanował. Dostęp do serwera jest wymagany. A żeby sposób z Proxy był to by wszyscy z Hacków korzystali :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Witaj *******,

Po ponownym przeanalizowaniu powodu blokady blokada zostala zdjeta.

Za zaistniala sytuacje przepraszamy.

Milej gry.

Z poważaniem

Nandrea

_____

Dostałem bana na mój wtedy 69 lvl za drop hacka którego nie używałem

Więc mnie odbanowali ;)

Pozdrawiam

CX7Rrj.png

Opublikowano

ale ja dostałem za wulgaryzmy bo powiedziałem cos na cheacie i to an 2 tygodnie ..;( i nie wiem co mam gm napisac zeby mni sdieli napisałem im ze to pierwsyz i ostatni raz itd ale wątpie ze zdejmom napsaiłęm zeby do chociarz 2 dni lub tygodnia zmiejszyc...;(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

człowieku ogarnij się co to jest 2 tyg ? Odpocznij sobie poćwicz ortografię i poucz się świat na metinie się nie kończy ! Myślałem ze dostałeś na zawsze ...

Opublikowano

Tylko ze dla mnie 2 tygodnie to jak 500 lat;(

Opublikowano

Tylko ze dla mnie 2 tygodnie to jak 500 lat;(

Wyjdź do ludzi a nie siedzisz przed kompem tylko... Te 2 tyg. odpoczynku dobrze Ci zrobi.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...