Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps'ów przycinki

Chada1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę ponieważ mam problem a chodzi głównie o to, że od jakiegoś czasu spadły mi fps'y i to drastycznie kiedyś pamiętam miałem po 300 później spadły po 160-150 a teraz jest masakra spadły aż do 90-70 czasem nawet 50. Wina nie leży raczej w moim sprzęcie ponieważ mam dobre podzespoły proc i7 860, grafa gtx 570, ram 8gb płyta główna: gigabyte GA-P55A-UD3. Próbowałem już kilku sposobów ale nic nie pomogło nie mam już pojęcia po jakiej stronie leży problem. Piszę tutaj może się znajdzie jakaś osoba która miała podobny problem dodam, że gram na ustawieniach niskich. Liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

- Sprawdź czy masz sterowniki aktualne

- Próbowałeś reinstalować grę?

- Może masz zaśmiecony system

- Sprawdź temperatury podczas grania w cs, może chłodzenie nie wyrabia

- Może jakiś wirus

- Możesz spróbować zrobić format systemu jeżeli masz taką możliwość

Opublikowano

Polecam ci ustawić wszystko na low i wkleić to na ­opcje uruchamiania: -novid -high  -nojoy -threads 4 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -procesheap -nod3d9dx

RgHJo5t.gif

Opublikowano

Polecam ci ustawić wszystko na low i wkleić to na ­opcje uruchamiania: -novid -high  -nojoy -threads 4 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -procesheap -nod3d9dx

Właśnie mam wszystko na low a w opcjach uruchamiania mam tak: -novid -threads 8 -high -processheap

Opublikowano

Może to być wina karty graficznej, miałem podobny problem, i wziąłem do serwisu kompa, za tydzień naprawili. Jak nie pomorze nic, to spróbuj zrobić format, to tyle z mojej strony, trzymaj się! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...