Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanko ,a mianowicie czy za darmowe punkty można wyciągać skiny na owej stronie ''kickback.pl''?

Czy nie ma żadnych haczyków?

Proszę o udzielanie się osób ,które grały na tej stronie.

Opublikowano

Po pierwsze kickback.COM nie pl. Można ale nie polecam wpłacać nic bo tylko skiny do max 5€ chyba że zagrasz za ileś % wpłaconych skinów.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Po pierwsze kickback.COM nie pl. Można ale nie polecam wpłacać nic bo tylko skiny do max 5€ chyba że zagrasz za ileś % wpłaconych skinów.

Rozmawiałem z typami i podobno ile zdobędziesz punktów za tyle możesz wyciągnąc skina ,ale ile w tym prawdy.to.nie wiem.Ktoś ma jakieś aktualne informacje?

Opublikowano

Rozmawiałem z typami i podobno ile zdobędziesz punktów za tyle możesz wyciągnąc skina ,ale ile w tym prawdy.to.nie wiem.Ktoś ma jakieś aktualne informacje?

Ale jeśli wpłacisz skiny to już jest problem z wypłaceniem o takiej samej wartości, wiem coś o tym

cover.png?dl=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...