Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twórczość Łukasza Stanisławowskiego - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla moderatora: proszę nie przenosić wątku do działu "Filmy użytkowników". W tym temacie nie dyskutujemy wyłącznie o filmach, ale również o pozostałych rodzajach sztuki

orange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.png

AAAAAEHARWHEASWHEHFAEHHRHRHRHEHAHyyyyy. Dzień dobhy użytkownicy. Co sądzicie o twóhrczości Testovihona?

ja piehdole kuhwa

tu dla ciebie pomahancza skuhwysynu

This-is-an-Orange.png

orange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.pngorange-icon.png

Opublikowano

Zawsze go szanowałem. Dzięki niemu zacząlem wygrywac w zycie - siłownia, lepsze oceny w szkole gdy jeszcze do niej chodzilem i takie tam. Zmotywował mnie, nie chcialem byc kolejnym polakiem robakiem.

Mam wszystkie filmy na kompie, doslownie wszystkie, stare i nowe i wiele innych jego zdjęć. Jestem wiernym fanem, ma wieczny szacunek. To najlepszy troll wszechczasów. Ból dupy w 2009, 2010 roku byl olbrzymi

Opublikowano

Dobry motywator,dzięki niemu przejrzałem na oczy że najlepiej stąd wyjechać i nie zostawać polakiem robakiem.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Szanuje, naśladuje, pochwalam. Chciałem też zaznaczyć, że jest to również utalentowany piosenkarz specjalizujący się w muzyce kościelnej i historycznej.

Cyrk.png

Opublikowano

Szanuje i kocham 

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Bóg, mentor, nauczyciel, przewodnik, osoba warta naśladowania. Mówię to poważnie. 

#jpk 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mógłby mnie ktoś oświecić kto to jest?

To tak samo jakbyś spytał kim jest Karol Wojtyła...

Opublikowano

Mógłby mnie ktoś oświecić kto to jest? Oprócz tego że jest to troll z yt.

przesadziłeś z tym pytaniem... to jest żywa legenda, mędrzec, kompozytor, motywator. Myślisz, że dlaczego jeszcze polska istnieje? Bo nas motywuje do bycia takim jak on. Nadaje sens życia a wyjazd do usa i osiągnięcie jego poziomu jest równorzędne z edenem. Uświadamia nam jakimi jesteśmy małymi ludźmi i żeby osiągnąć spełnienie czeka nas jeszcze wiele pracy. Pierwszym krokiem jest wyjazd do usa i zostanie żydem. (obrzezanie)

Cyrk.png

Opublikowano

Jak można nie znać Buddha  21 wieku ?

Testoviron is love , Testoviron is life

Opublikowano

Jakim zacofanym trzeba być żeby nie znać żywej legendy ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Człowiek legenda, patriota, bohater, największy z polaków, geniusz, wizjoner. Co można więcej o nim powiedzieć?

Opublikowano

Człowiek legenda, patriota, bohater, największy z polaków, geniusz, wizjoner. Co można więcej o nim powiedzieć?

Zapomniałes dodać że filantrop

79160594027661829163.png

Opublikowano

Swego czasu wrzucał naprawdę fajne materiały, które mimo usunięcia do dziś cieszą się popularnością. Był gdzieś na internecie wywiad z nim, tak więc można stwierdzić, że nie jest to osoba chora psychicznie czy coś. xdd Testo zawsze potrafił pozamiatać typowych Polaków, a przy tym mógł poszczycić się dawką dobrego humoru.

Opublikowano

Był gdzieś na internecie wywiad z nim, tak więc można stwierdzić, że nie jest to osoba chora psychicznie czy coś. xdd

Opublikowano

Szanuje i kocham 

zesrałem się z polaczków którzy myśleli że testo wyprowadzi im dobrze całkę. wychodzi dobrze, ale testo zrobił specjalnie tutaj błąd i dowód jest nieważny

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Testoviron jest taki męski orange-icon.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...