Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC4U - Rekrutuje do sieci.

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie uważam, że to głupoty. :D Fakt faktem twoje wypowiedzi nawet nie zachęcają mnie do wejścia na serwer a co dopiero pójść na reku. xD 

sygnatura.png

Opublikowano

To jak dla kolegi nie chce się samemu czegoś zrobić to naprawdę ogarnięta Administracja...

Idź się zabić albo zrób coś bardziej pożytecznego niż pisanie głupot w temacie.

@Trobol O co ci chodzi? Obrażasz @Wonoace za to że brał udział w dyskusji i wyrażał swoje zdanie? Sam fakt że, to ty piszesz ten post a nie administracja - jak sam pisałeś nie jesteś w administracji serwera mc4u.

Oznacza że administratorzy, albo twój kolega - są bardzo leniwi.

Na pewno takim pisaniem nie sprawisz że magicznie ktoś pójdzie na rekru, bardziej ich od tego odstraszasz;).

online.png

Opublikowano

To jak dla kolegi nie chce się samemu czegoś zrobić to naprawdę ogarnięta Administracja...

Idź się zabić albo zrób coś bardziej pożytecznego niż pisanie głupot w temacie.

@Trobol O co ci chodzi? Obrażasz @Wonoace za to że brał udział w dyskusji i wyrażał swoje zdanie? Sam fakt że, to ty piszesz ten post a nie administracja - jak sam pisałeś nie jesteś w administracji serwera mc4u.

Oznacza że administratorzy, albo twój kolega - są bardzo leniwi.

Na pewno takim pisaniem nie sprawisz że magicznie ktoś pójdzie na rekru, bardziej ich od tego odstraszasz;).

@Trobol

Arcross Drogi administratorze, prosze Cie, nie wprowadzaj innych w blad. Twoje zachowanie stalo sie naprawde zalosne, popracuj nad soba jezeli nadal sprawujesz piecze nad serwerem.

Opublikowano

@Trobol jeśli jesteś w Administracji serwera to także reprezentujesz go po za nim. Tak samo jak w firmie jeśli jesteś jakimś kierownikiem w pracy zachowujesz się jak należy a po za pracą chodzisz pijany od baru do baru to jeśli ktoś wie że jesteś tym kierownikiem w firmie x to źle świadczy o firmie i odstrasza potencjalnych klientów.

A gdzie ten cały hype na motto "nie łącz życia zawodowego z prywatnym"? Jeśli nie jest się w stroju firmowym i jest się poza godzinami pracy to chyba jednak moja sprawa co robię prywatnie? Zresztą - chodzenie od baru do baru to nic złego. Niektórzy swój wolny czas spędzają imprezując, a nie którzy po prostu siedzą na mpcforum i piszą posty jak Twoje.

Ja nie uważam, że to głupoty. :D Fakt faktem twoje wypowiedzi nawet nie zachęcają mnie do wejścia na serwer a co dopiero pójść na reku. xD

Jak serwer jest duży zawsze znajdzie się przysłowiowy debil, który będzie chciał być w administracji.

Serwer polecam jak najbardziej, mimo że czasami administracja nie domaga to serwer pod względem technicznym przebija wszystko, nawet jakieś krainy >.<

Opublikowano

@Trobol jeśli jesteś w Administracji serwera to także reprezentujesz go po za nim. Tak samo jak w firmie jeśli jesteś jakimś kierownikiem w pracy zachowujesz się jak należy a po za pracą chodzisz pijany od baru do baru to jeśli ktoś wie że jesteś tym kierownikiem w firmie x to źle świadczy o firmie i odstrasza potencjalnych klientów.

A gdzie ten cały hype na motto "nie łącz życia zawodowego z prywatnym"? Jeśli nie jest się w stroju firmowym i jest się poza godzinami pracy to chyba jednak moja sprawa co robię prywatnie? Zresztą - chodzenie od baru do baru to nic złego. Niektórzy swój wolny czas spędzają imprezując, a nie którzy po prostu siedzą na mpcforum i piszą posty jak Twoje.

Jak serwer jest duży zawsze znajdzie się przysłowiowy debil, który będzie chciał być w administracji.

Serwer polecam jak najbardziej, mimo że czasami administracja nie domaga to serwer pod względem technicznym przebija wszystko, nawet jakieś krainy >.<

Człowiek VAC, nie to nie jest TYLKO twoja sprawa - podam tutaj przykład:

Jesteś jednym z tych bardziej znanych pracowników jakiejś firmy - pomyślmy... Cafex, nagle jeden z kolegów "z kieliszka" orientuję się że ty jesteś tym znanym pracownikiem Cafexu, wszyscy się o tym dowiadują - a ty przecież jesteś pijany, oraz masz na to wywalone, mówisz "To moje życie prywatne! Robię to co chcę!" i w zataczając się wpadasz na ochroniarza i wymiotujesz mu na koszulę - wylatujesz z klubu z podbitym okiem, K - na razie to była twoja prywatna sprawa - ale co to? Nagle do sieci trafia film z tobą. Co teraz pomyślą klienci? Oraz możliwi klienci? Pomyślą - to jak w tym Cafexie takie obdartusu i pijaki pracują to ja dziękuje !

Tak samo jest teraz:) Trobol piszę głupoty na forum, jakim on jest przykładem administratora mc4u?

online.png

Opublikowano

Ja wchodząc na serwery multiplayer chciałbym mieć ogarniętą administracje która umie się zachować. Dla mnie to się liczy, serwer może mieć bugi, znajdę zgłoszę ale jeśli Administracja nie ogarnia to ja podziękuje za taki serwer.

sygnatura.png

Opublikowano

Człowiek VAC, nie to nie jest TYLKO twoja sprawa - podam tutaj przykład:

Jesteś jednym z tych bardziej znanych pracowników jakiejś firmy - pomyślmy... Cafex, nagle jeden z kolegów "z kieliszka" orientuję się że ty jesteś tym znanym pracownikiem Cafexu, wszyscy się o tym dowiadują - a ty przecież jesteś pijany, oraz masz na to wywalone, mówisz "To moje życie prywatne! Robię to co chcę!" i w zataczając się wpadasz na ochroniarza i wymiotujesz mu na koszulę - wylatujesz z klubu z podbitym okiem, K - na razie to była twoja prywatna sprawa - ale co to? Nagle do sieci trafia film z tobą. Co teraz pomyślą klienci? Oraz możliwi klienci? Pomyślą - to jak w tym Cafexie takie obdartusu i pijaki pracują to ja dziękuje !

Tak samo jest teraz:) Trobol piszę głupoty na forum, jakim on jest przykładem administratora mc4u?

Jak się nie potrafi pić alkoholu to się go nie pije, proste. Zresztą - przeinterpretowujesz. 

Opublikowano

K***a polaczki cebulaczki jeśli coś wam nie pasuje że to nie wbijajcie w ten temat i tyle i nie wypowiadajcie się jak macie pisać głupoty...

Hymmm napisz mi coś więcej o tym serwerze @Trobol

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

K***a polaczki cebulaczki jeśli coś wam nie pasuje że to nie wbijajcie w ten temat i tyle i nie wypowiadajcie się jak macie pisać głupoty...

Hymmm napisz mi coś więcej o tym serwerze @Trobol

@Master_KFC

I tutaj właśnie pokazujesz swój brak szacunku do nas - oraz do naszego zdania.

Zauważ że my tylko wyraziliśmy swoją opinię, ty natomiast zacząłeś nas wyzywać za to - że właśnie wyrażamy swoją opinię.

I tutaj widać jest przysłowiowy debil, o którym pisał Człowiek VAC...

online.png

Opublikowano

@up jeśli chcesz popisać o kulturze na forum to zapraszam na PW :)

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

fajny BUL dupy tutaj jest normalnie jak w tematach "Plugin Vs Skrypt" XDDDDD

@człowiek VAC

ty jesteś tym karolkiem z buk**t.pl? bo podbny awatar i nie wiem xD

a co do serwera to pierwwszy raz słysze że jest on od strony technicznej przebija wszystko, bo od zawsze słyszałem że są tam same bugi i #OnlySkrypty

Co ja tutaj robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...