Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakiej strony wziąć domenę dla serwera TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z jakiej strony wziąć domenę aby podpiąć to pod serwer ts'a?

Byłem na kilku stronach i tam trzeba podawać np. PESEL, NIP, miejscowosc itd.

Boje sie troche podawac te dane i nie wiem teraz czy to jest wymagane czy jak... bo jak po mnie przyjadą to będzie nie dobrze  :((

Opublikowano

Hekko - najtaniej

OVH - najbardziej popularne

Trzeba podawać te dane dlatego że są wpisywane do krajowego rejestru domen

Opublikowano

A za sms/psc są?

Obie firmy takowej możliwości nie posiadają.

Domena hekko to o ile się nie mylę 14 zł za rejestrację oraz 40 za przedłużenie. Zrób zwyczajnie przelew / poproś rodzica.

Opublikowano

Nazwa.pl tam możesz domenę za darmo zarejestrować z końcówką .eu albo .pl i domenę masz za darmo na rok

Polecam ci az.pl oraz nazwa.pl masz tu domeny za 0 zł na rok później wychodzi jakaś płatność dopiero ;).

Nie polecam, za odnowienie płacisz ~110 zł.

A domena z net-speak? Czy będę mógł podpiąc to pod serwer TS3 zebym mogl sie laczyc z nazwą np. przykladts3.pl

Tak, będziesz mógł.

Opublikowano

Nazwa.pl tam możesz domenę za darmo zarejestrować z końcówką .eu albo .pl i domenę masz za darmo na rok

Polecam ci az.pl oraz nazwa.pl masz tu domeny za 0 zł na rok później wychodzi jakaś płatność dopiero ;).

Nie polecam, za odnowienie płacisz ~110 zł.

A domena z net-speak? Czy będę mógł podpiąc to pod serwer TS3 zebym mogl sie laczyc z nazwą np. przykladts3.pl

Tak, będziesz mógł.

A po co?

Aruba daje Vouchery za 43zł i daje też możliwość rejestrowania domen ;)

Czyli z jednego vouchera możemy mieć domenę po promocji .cloud lub wybrać inna :0

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witam,

Mam jedno pytanie:

- Jeżeli posiadam domene na az.pl i chciałbym ją przenieść na inny hosting, to jest taka możliwość?

Tak, jest taka możliwość.
Opublikowano

A za sms/psc są?

W net-speak.pl za pomoca sms lub psc wpłącasz do portfela i kupujesz domenę, możesz ustawić jak chcesz a ajk nie umiesz piszesz do supportu i ci ustawiają na dns-ach w hosteam (pod ochroną ddos)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...