Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto social club - jak odzyskać?

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 2 dni temu jakiś rusek, że tak się wyrażę zaje*** mi konto social club. Napisałem do supportu, aby zmienili mi mail, bo nie mogłem użyć linku do przywrócenia, ale oni napisali mi, żebym podał im zrzut ekranu z dowodem zakupu gry, moje pytanie brzmi co mam im podać skoro zakupiłem grę w wersji fizycznej a do konta social club nie mam dostępu??? I tak na marginesie, zapytali mnie o BoD (birth of day czy jakoś tak), który podałem przy rejestracji, ale pamiętam tylko dzień i miesiąc a co do roku to nie wiem jaki (podałem fake, bo nie mam jeszcze ukończonych 18 lat). Tzn. wiem, że jeden z dwóch, ale jeśli podam im dwa to przyjmą mi czy mogą uznać, że próbuję komuś ukraść to konto?

Opublikowano

Jakie tam miałeś gry?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

co mam im podać skoro zakupiłem grę w wersji fizycznej a do konta social club nie mam dostępu

Podaj cegłę, podaj cegłę [...]

Zrób zdjęcie pudełka z widocznym* kodem aktywacyjnym...

*-Takim który będą mogli odczytać i zweryfikować... a nie jakież zamazane bazgroły. 

Tzn. wiem, że jeden z dwóch, ale jeśli podam im dwa to przyjmą mi czy mogą uznać, że próbuję komuś ukraść to konto?

Jeśli są to daty np. 23.03.1993 i 23.03.1992  albo podobne czyli różniące się jedną cyfrą w górę albo dół, to spoko, bo możesz im podać jedną i jeśli napisze Ci, że jest niepoprawna to możesz im napisać "oooops, sorry missclick it should be (druga data)" albo coś w tym stylu. Udawaj, że po prostu się pomyliłeś. 

Do zdjęcia możesz dołożyć także paragon/fakturę

­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

co mam im podać skoro zakupiłem grę w wersji fizycznej a do konta social club nie mam dostępu

Podaj cegłę, podaj cegłę [...]

Zrób zdjęcie pudełka z widocznym* kodem aktywacyjnym...

*-Takim który będą mogli odczytać i zweryfikować... a nie jakież zamazane bazgroły. 

Tzn. wiem, że jeden z dwóch, ale jeśli podam im dwa to przyjmą mi czy mogą uznać, że próbuję komuś ukraść to konto?

Jeśli są to daty np. 23.03.1993 i 23.03.1992  albo podobne czyli różniące się jedną cyfrą w górę albo dół, to spoko, bo możesz im podać jedną i jeśli napisze Ci, że jest niepoprawna to możesz im napisać "oooops, sorry missclick it should be (druga data)" albo coś w tym stylu. Udawaj, że po prostu się pomyliłeś. 

Do zdjęcia możesz dołożyć także paragon/fakturę

­

Dobra, na szczęście podałem za pierwszym razem dobry rocznik :P Konto odzyskane, ale jakbym tego ruska dorwał... Dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...