Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IHG, sens zespolu?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad całym przedsięwzięciem tego timku,tim hajpowany w polsce który dostaje wpierdol od jakichś randomów,zrzeszający totalnych inwalidów skillowych w porównaniu do topki LCS no bo nie oszukujmy sie taki Overpow który może grać tylko GP dużo nie ugrałby na EUCS a co dopiero na LCS...

Z kolei kubon który utracił skilla poprzez nadmierny striming,profesjonalna gra tego gracza prawdopodobnie już nie istnieje...

Dalej creaton który kilka lat nie grał w lola mimo iż był bardzo skillowym zawodnikiem,teraz jakoś nie błyszczy w drużynie o Tabasko i Mystiquesie już nie mówiąc a mimo to nadal próbują wbić cokolwiek mimo że grają gorzej niż MYM w składzie Makler + Mokatte którzy z łatwością sie utrzymywali chociażby w EUCS a teraz mają problem z wbiciem do EUCS,pierwszą próbe kilka miesięcy temu przegrali na Hume która ukazała się faworytem na europejskiej lidze teraz kilka miesięcy pózniej przegrali z timem polaka Sebka i mają ostatnia szanse na EUCS jutro 10 maja... Nie wiem czy mierzą oni w zwykły hajs z EUCS czy może mają jakieś szersze ambicje chociaż uznawane byłoby to za skrajną głupote.  A wy co sądzicie o tym timku,mają jakieś szanse na jakiekolwiek osiągniecia na europejskiej scenie z ich składem? 

Żeby nie było każdego z timku szanuje i lubie no może oprócz Kurwona Kappa

Opublikowano

Brzmi jak jakaś słaba copy pasta z czatu Overpowa czy Kubona.

Tak serio to ten jutrzejszy mecz miał się odbyć dzień po patchu 6.9, ale ze względu na prośby zawodników został przełożony na 10 maja. Pamiętam, że po jakimś meczu komentowanym na kanale Delorda był wywiad głównie z Overpowem. Powiedział wtedy, że do tego meczu podejdą z totalną wyjebką. Potem opuścił bootcamp przedterminowo. Myślę, że masz rację, za dużo streamingu a za mało grania z ich strony.

Opublikowano

Nie widzę dla nich większych szans. Zwłaszcza z Kubonem na topie, którego lubię, ale jest po prostu słaby. Stary MYM to była fajna drużyna, oni mieli jakieś tam szansę na regularną grę w LCS. Pamiętam jeszcze jak przegrali kwalifikacje z drużyną Hosana. Obecna drużyna będzie miała duży problem, nie widzę dla nich miejsca na obecnej scenie, nie z tym składem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

ja bym bardziej poszukał sensu tego tematu. Jak mogą randomowe osoby , które nie znaja sie z zawodnikami z druzyny o sensie istnienia jakiegos zespolu? Brakuje jeszcze tematu sens istnienia skt...

No offence ale ten kto zalozyl ten temat jest zalosny. Tak samo jak ludzie ktorzy pisza ze to "pajacerka" zal wam dupe sciska probujecie sie dowartosciowac? Oni sami mowia, ze nie sa tak dobrzy jak kiedys .

Opublikowano

ja bym bardziej poszukał sensu tego tematu. Jak mogą randomowe osoby , które nie znaja sie z zawodnikami z druzyny o sensie istnienia jakiegos zespolu? Brakuje jeszcze tematu sens istnienia skt...

No offence ale ten kto zalozyl ten temat jest zalosny. Tak samo jak ludzie ktorzy pisza ze to "pajacerka" zal wam dupe sciska probujecie sie dowartosciowac? Oni sami mowia, ze nie sa tak dobrzy jak kiedys .

Z ta pajacerka to maja racje jedyne co oni moga ugrac z tym c**jowym teamem to go4lole, wiec nie wiem po c**j oni celuja w LCS/CS :)

Opublikowano

Jankos mówił na streamku że mają 5% szans że wejdą do lcs.

A Over mówił że to więcej niż sam im dawał :D

Opublikowano

Chłopaki za bardzo nastawili się na "pajacowanie" na streamie, może to i przyciąga publikę i daje większe zarobki, jednak z takim podejściem jak dla mnie nie ma szans na profesjonalnej scenie e-sportowej. Albo chce się rozbawiać ludzi na streamie i grać gierke bo grać, albo się ćwiczy i ora na scenie profesjonalnej.

A tak poza tym, nie widzialem jeszcze POLSKIEGO team'u, który nie upadał po pierwszych kilku przegranych, jedynie MYM i KMT(Roccat), trzymali się dłużej ale dopadło to i ich. Niestety taka mentalność, nic nie poradzisz.

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Dlaczego porównujesz IHG do LCS w którym nie są? Tak, mają szanse się wybić tylko muszą się zgrać. Aktualnie słabo się komunikują.

Opublikowano

Jezu jak ja kocham fanboyow polskiej sceny twitcha. Debile puknijcie sie w leb. Ten team to jakas pajacerka, debile nie wiem jak gorzej ich zwyzywac.
Wola se streamowac dla grubych dzieci co wpierdalaja pomidorowa, a potem chipsy w misce. Niech dalej pajacuja, bo nie darze nikogo szacunkiem do tych ludzi ktorzy streamuja z tego teamku  :) 

Elo to koniec, jebac ten teamek i polska scene. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...