Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani konsultanci!

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwieramy nabór na konsultantów online na stronie internetowej: 

Twoim zadaniem będzie zakładanie serwerów TeamSpeak podania IP oraz kodu Server admin przez chat na naszej stronie. 

Obecnie posiadamy tylko dwóch konsultantów to bardzo mała ilość. 

Wymagania to:

Minimum od 1 do 2 godzin dziennie online na live helpie. 

Wiek nie gra roli aczkolwiek prosimy o poprawną pisownie! (Co będzie sprawdzane)

Kontaktujemy się w grupie poprzez komunikator GG ew. TeamSpeak. 

Jeżeli chciałeś kiedykolwiek pomagać innym i czerpać z tego satysfakcję a nie narzucaną ci pracę to ta oferta jest dla ciebie! 

Napisz do nas już dziś! GG:49398975 / email: [email protected] 

Miejsc jest mało bo tylko cztery! 

Opublikowano

@Norczan @Valze @Calme @Why @Soanger

Name:» Legion - gildia metin2
Address:p.tsfree.pl
Version:3.0.12.3 (2016-03-04 09:31:20) on 
License:Licensed hosting provider
Uptime:4 hours 58 minutes 58 seconds
Current Channels:49
Current Clients:4 / 100 
Current Queries:1 / 100

----

Name:TS3 - Hyder
Address:p.tsfree.pl:100
Uptime:8 days 0 hours 5 minutes 57 seconds
Current Channels:13
Current Clients:5 / 32 
Current Queries:0 / 32

----

Name:Test
Address:p.tsfree.pl:102
Uptime:8 days 0 hours 6 minutes 34 seconds
Current Channels:1
Current Clients:1 / 32 
Current Queries:0 / 32

Ja się pytam na c**j to trzymać? Jak to tylko na cracku postawione.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

No tego mógł się każdy spodziewać

Projekt upadł dzisiaj

Strona zniknęła, serwery też

Szkoda że takie "hostingi" tak szybko upadają :(

Pozdrawiam Anverek

Opublikowano

Memoo00- Trwało? trwa i nie 7 dni a 2 miesiące :) 

Anverek- Jesteś po prostu żałosny dlaczego? ponieważ po pierwsze nie polecasz usługi o której nie masz żadnego pojęcia i z niej nie korzystałeś. Strona nie padła tylko serwery TeamSpeak byłby by one włączone momentalnie ale byłem na rekolekcjach i nie miałem dostępu do internetu.

Takie osoby jak te są po prostu żałosne jeżeli mnie nie lubicie to nie piszcie nic a nie psujcie opinii bo zniechęcacie inne osoby a nic nie wiecie :)

Pozdro i ogarnijcie się :)

Opublikowano

Memoo00- Trwało? trwa i nie 7 dni a 2 miesiące :)

Anverek- Jesteś po prostu żałosny dlaczego? ponieważ po pierwsze nie polecasz usługi o której nie masz żadnego pojęcia i z niej nie korzystałeś. Strona nie padła tylko serwery TeamSpeak byłby by one włączone momentalnie ale byłem na rekolekcjach i nie miałem dostępu do internetu.

Takie osoby jak te są po prostu żałosne jeżeli mnie nie lubicie to nie piszcie nic a nie psujcie opinii bo zniechęcacie inne osoby a nic nie wiecie :)

Pozdro i ogarnijcie się :)

Witam,

Każdy ma prawo wyrazić własną opinie, więc nie mów tutaj żeby się nie wypowiadali - od tego zrobiłeś ten temat, aby ludzie wiedzieli czy jesteście zaufanym supportem czy nie.

Osobiście nie wiem po co coś takiego tworzycie.. Nie wyobrażam sobie kupić u was serwer i każdy administrator waszego supportu będzie posiadał dostęp do mojego serwera - jeden głupi wybryk i cała praca oraz czas na marne..

Proponuje nie korzystać z czegoś takiego.. Lepiej kupić coś swojego i mieć pewność że nikt Ci z tym serwerem nie zrobi..

Taka jest moja opinia, nie będziesz nam tutaj pisał jak mamy się wypowiadać.

Opublikowano

Serwera się nie kupuje dostajecie go za darmo. Oczywiście że każdy może wyrażać swoją opinie z tym że wiem że ta osoba robi tylko aby zniechęcić osoby bo nie korzystała z naszych usług więc nie ma wyrobionej opinii na ten temat. 

Opublikowano

No dobra to co mogę powiedzieć o tym "hostingu"

Serwery stoją na dwóch maszynach w Rumunii (ArubaCloud). Licencja jest oczywiście crackowana. Tutaj pozwolę sobie zacytować "większość tsow w Cebulandi takie ma" Nie no spokojnie to tylko crack licencja. Maszyny mają 0 (zero) zabezpieczeń czyli wszystkie serwery mogą sobie latać :) Ale czego się spodziewać od MM'a. Nie dość że trzeba czekać aż ktoś wejdzie na czat to jeszcze oferowany jest tylko SA. Inne słabe hostingi nie dość że są automatyczne to mają jakiś okrojony panel a tutaj nie ma dosłownie nic.

Pewnego dnia serwery zaczęły po prostu się usuwać, tworząc je nagle się usuwaly

Gorąco po(nie polecam)

Opublikowano

No dobra to co mogę powiedzieć o tym "hostingu"

Serwery stoją na dwóch maszynach w Rumunii (ArubaCloud). Licencja jest oczywiście crackowana. Tutaj pozwolę sobie zacytować "większość tsow w Cebulandi takie ma" Nie no spokojnie to tylko crack licencja. Maszyny mają 0 (zero) zabezpieczeń czyli wszystkie serwery mogą sobie latać :) Ale czego się spodziewać od MM'a. Nie dość że trzeba czekać aż ktoś wejdzie na czat to jeszcze oferowany jest tylko SA. Inne słabe hostingi nie dość że są automatyczne to mają jakiś okrojony panel a tutaj nie ma dosłownie nic.

Pewnego dnia serwery zaczęły po prostu się usuwać, tworząc je nagle się usuwaly

Gorąco po(nie polecam)

Co do usuwanych serwerów robiłem to ja xD

lubie-to-png.png

Opublikowano

Oferta jest nadal aktualna. Zapraszam! 

Dzięki za dotychczasowe opinie o hostingu w ofercie o naborze na konsultantów xDDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oferta aktualna! 

Posiadamy teraz panele, użytkownik sam zakłada sobie serwer :) konsultanci odpowiadają teraz tylko na podstawowe pytania np. Jak założyć serwer itp. Zapraszamy! 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...