Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej popularne serwery Hard/Medium?

sirdiablos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie nie mam na myśli serwerów typu "Balamora" stworzona dla hajsów czy Ravia.

Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli.    ;)

Opublikowano

A coś z nowszych? Vesteris jest starszy, jest niby "dużo" osób ale 70% postaci należy do tych samych graczy ^.^

Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli.    ;)

Opublikowano

Ja gram na Cagroso, polecam.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie ma to jak nabijac posty ! Drogi moderatorze pokasowalbys wszystkie offtopy od Twojej wypowiedzi :). Byla dyskusja o Vesterisie a oni nie czytajac wypowiadaja sie, polecam kupic okulary ;)

4521609.png

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie nie mam na myśli serwerów typu "Balamora" stworzona dla hajsów czy Ravia.

Wszystkie serwery mordo sa robione pod zarobek.

Nie ma to jak nabijac posty ! Drogi moderatorze pokasowalbys wszystkie offtopy od Twojej wypowiedzi :). Byla dyskusja o Vesterisie a oni nie czytajac wypowiadaja sie, polecam kupic okulary ;)

Poki co Ty jestes jedyna osoba nabijajaca posty i to Ty (jak Ci uswiadomilem w poprzednim temacie) potrzebujesz pojscia do szkoly i nauczenia sie czytania ze zrozumieniem - temat NIGDY nie byl tylko o dyskusji na temat Vesterisa. ;)

@topic 

Osobiscie polecam z calego serca Ravie(choc wiem ze napisales ze odpada), Mohito (admin) wrocil co znaczy ze zycie serwera rowniez, Asig planuje tez wkoncu wziecie sie za serwer, planowane sa update etc.

No ale zeby spam nie bylo to rowniez Ci te cale cagroso polecic moge..

Serwer wyglada na stabilny, z administracja jako tako kontakt jest, chociaz czasami bywa strasznie przemadrzaly. :P

Oraz niedlugo niby wyjsc ma projekt MPC, natomiast pierw bym mu sie z 2/3 przyjrzal po starcie na Twoim miejscu.

Tak czy siak powodzenia w szukaniu kata dla siebie. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...