Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gift'a zawsze można cofnąć, dlatego na paypalu zawsze trzeba brać transakcje(może z podatkiem, ale pewnie, że Ci normalnie nie cofnie). Przynajmniej masz nauczkę na kolejny raz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czy zostałem oszuakny? 

Tak. Nie wiem gdzie ty masz oczy, przecież jest pokazana opłata (0,00 PLN). To już powinno spowodować, że zaczniesz się nad tym zastanawiać, mimo tego, że koleś po prostu wysłał Ci rachunek do zapłaty. To ty masz zapłacić 60 PLN xD

@up

Gifta nie można cofnąć. To przy płatności za towar można założyć spór, który zazwyczaj jest wygrywany przez osobę, która zapłaciła.

Opublikowano

Czy zostałem oszuakny? 

Tak. Nie wiem gdzie ty masz oczy, przecież jest pokazana opłata (0,00 PLN). To już powinno spowodować, że zaczniesz się nad tym zastanawiać, mimo tego, że koleś po prostu wysłał Ci rachunek do zapłaty. To ty masz zapłacić 60 PLN xD

@up

Gifta nie można cofnąć. To przy płatności za towar można założyć spór, który zazwyczaj jest wygrywany przez osobę, która zapłaciła.

Tylko, że to był gift. To jak przez gifta mam płacić :v Gdzie sens, gdzie logika

Opublikowano

To, że ktoś sobie wpisał w opisie "Darowizna" nie oznacza, że jest to gift.

Remover dobrze napisał, to nie jest żaden przelew dla ciebie, tylko rachunek.

Czyli mówiąc krótko, zostałeś oszukany. Polecam na przyszłość poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, wtedy nie będziesz miał problemu z odczytaniem i zrozumieniem wszystkiego co widać na screenie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...