Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z SinusBot - bot nie wchodzi na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj po dodaniu nowych słów blokujących m.in"-"

Wywaliło mi jednego z botów muzycznych bo zapomniałem, że główny ma właśnie owy znak.

Problem polega na tym, że po usunięciu tych znaków bot i tak nie wchodzi na serwer, zacząłem ustawiać inne i teraz żaden nie działa.

Restartowałem tsa/vpsa i nawet zainstalowałem od nowa sinusbot`a, co dziwne na drugi serwer o porcie 9988 bot wchodzi bez problemu.

Logi: http://wklej.to/X47zi

lubie-to-png.png

Opublikowano
LC_ALL="en_US.UTF-8" ./ts3bot

Odpal tą komendą i sprawdź czy nie będzie wywalało.

Opublikowano

Niestety nie pomogło, teraz to wywala odrazu z zielonego na zółte (w panelu) wtedy było caly czas zielone.

"

2016-05-09T20:15:21+02:00 Loaded
2016-05-09T20:15:33+02:00 Starting instance ts3server://ts3-meath.pl?port=9987&nickname=MusicBot&password=&channel=&channelpassword="

lubie-to-png.png

Opublikowano

Niestety nie pomogło, teraz to wywala odrazu z zielonego na zółte (w panelu) wtedy było caly czas zielone.

"

2016-05-09T20:15:21+02:00 Loaded

2016-05-09T20:15:33+02:00 Starting instance ts3server://ts3-meath.pl?port=9987&nickname=MusicBot&password=&channel=&channelpassword="

Usuń klienta teamspeak z folderu sinusbota i zainstaluj jeszcze raz.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

No nie mógł sie połączyć bo użytkownik jest na tym samym ip. sicagnij sobie dodatek pulpitu graficznego na vpsa odal pulpit, włącz tsa na nim i sprawdz czy masz jakis blad

lubie-to-png.png

Opublikowano

No nie mógł sie połączyć bo użytkownik jest na tym samym ip. sicagnij sobie dodatek pulpitu graficznego na vpsa odal pulpit, włącz tsa na nim i sprawdz czy masz jakis blad

Próbowałem aby połączył się z innym serwerem, niestety.. Ale dalej to samo.

Opublikowano

To przeinstaluj  ;) ewentualnie jak masz na osobnym vps samego bota to go przeinstaluj i od nowa zainstaluj sinusa.

Tak mam na osobnym VPS - ubuntu 64 systemowy.

Wczoraj z 3x instalowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...