Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T34 czy IS-6

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Jak to jest z tą miodnością / grywalnością / "fun tankowością" w T34 i IS-6 ? Który czołg, Waszym zdaniem, dostarcza największej rozrywki? Znam wszystkie za i przeciw, zarobki (tu może sprawa dyskusyjna), ale trudno mi się zdecydować na zakup, a czasu coraz mniej :)

test

Opublikowano

Grałem IS-6, 

przyjemnie mi się grało, odbija, ładne dmg na strzał, w miarę często na topie jest. Lecz czasem wiadomo trzeba użyć golda. Mi się czołg podobał i mogę go polecić.

A t34 nie grałem.

Opublikowano

Ehhh... myślałem, ze ktoś coś więcej napisze. Ok. Też myślałem nad ISikiem, ale męczy mnie ta 34 :)

test

Opublikowano

T34 - nie warto. Kupa na gąsienicach. Wolny, niecelne działo (pomimo celności na papierze), wolne pociski, długi reaload, słaby dpm, MM do Xt, penetracja na Xt nie jest już taka op.

Niby jest depresja, wieża, penetracja, ale tym bitwy się nie wygra. Nie każda mapa pozwala na hulldowna, a T34 czołgiem na 1 linię nie jest (w przeciwieństwie do isa-6).

Mam iska 6 i mogę go polecić. Na początku może być zły i wkurzający, ale jak wyczujesz tą moc to będziesz kosić ;)

Opublikowano

Wypowiem się choć zagrałem po 100 bitewek tym i tym t34 dobry czołg lecz często rzucana xt i wtedy zaczyna się lekki problem ale przyjemnie. Się nim gra is6 losowanie do 9 pięknie odbija jak się dobrze Ustawisz ale,te działo z penetracjia 175 to troszkę lipa ale znając weak spoty to wszędzie się wbijesz jak dla mnie to is 6 jest Lepszy typowy czołg na 1linie i idzie sporo zarobić

Opublikowano

Grałem IS 6 przez 4 dni wypożyczenia. Dla mnie ten czołg nie przypadł z powodu braku penetracji. Podczas tych swoich 33 bitew walczyłem z innymi heavikami no i tam zaczynał się problem bo kasę trza zarobić a golda trza użyć.

T34(...) jest mocny gdy go spodkasz na randomie. Wieża przebijalna przez X a losowanie to 7/10 bitew to dół tabeli. Kiedyś był postrachem, teraz to już tylko po. Pomimo tego że wszystko wygląda fajnie na papierki (wieża działo itp) to jednakże gunwo w innym papierki to nadal gunwo. Grając artą zawsze schodził ode mnie na oneshot ( płacz i bluzgi bo apek 303 peny). Z IS6 jest tak samo tyle że jak wchodzi to za 1550 i piękny ammorack.

Odpuść sobie. Idź zabaluj, kup prezent dziewczynie/żonie. Jak dla mnie nie warto, znudzi Ci się czołg i tyle 200 zł (...) Kolekcjonowanie nie jest warte tej gry, kiedyś zamkną serwery i nawet kasy nie oddadzą :)

Opublikowano

@Up. Tu nie chodzi o kasę (Golda), trochę wpadło tu i ówdzie ;) musiałem wydać tylko 9.90 na dodatkowego Golda :)

Czyli jednak dobrze zrobiłem kupując IS'ika. Radziecka linia wydaje się być "stworzona" dla mnie ;)(została do zrobienia X) w przeciwieństwie do niemieckiej, której nie lubię, amerykańskiej takiej sobie i francuskiej...

Dzieki za odp.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...