Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Nulled.io nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkim nie działa strona nulled.io.

Nie ma informacji kiedy wrócą.

Opublikowano

a podrzuci ktoś BOla od finna ? nikt nie odpisuje w temacie od poradnika .. a nie ma jak pobrac...ogolnie mam bola ale w Polsce a aktualnie jestem zagrranica a orzydalby sie BOL od finna zrobi ktośwstawke ?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Bol od Finna działa i to jest akurat prawda :3 

Niespodzianka

<

Opublikowano

Nulled nie działa, ale mogę zapewnić, że JokerArt pracuje nad szybkim jego przywróceniem.

Auth jest w pełni sprawny, więc przez ten czas można grać na BoL'u.

Opublikowano

Shackowana została, to kiedy wróci (i czy w ogóle) jest sekretem.

Kretyn.. 

A może zmieniają maszynę pod forum?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Kretyn.. 

A może zanim zaczniesz kogoś wyzywać i p******** głupoty, to zrobisz chociażby minimalny research na forum na którym piszesz by nie wyjść na debila?

Opublikowano

Kretyn.. 

To prawda. Baza danych Nulleda wyciekła, a przerwa jest spowodowana ze względu na ten fakt.

Przywrócić forum do działania to żaden problem, ale tu dużą rolę odgrywa kwestia bezpieczeństwa, nad którą pracują.

Opublikowano

Dostałem maila jak chyba każdy od nulleda, część bazy danych została "usunięta" i zbierają pieniądze na przywrócenie tego wszystkiego + przy okazji muszą zrobić jakieś porządniejsze zabezpieczenia. OneHitToDead jak myślisz, zrobiła to ta sama grupa hakerów co wkradli się na elobuddy. OOOOOO właśnie ogarnąłem - to ta sama grupa hakerów, opublikowali dane nulleda. ;[

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

To prawda. Baza danych Nulleda wyciekła, a przerwa jest spowodowana ze względu na ten fakt.

Przywrócić forum do działania to żaden problem, ale tu dużą rolę odgrywa kwestia bezpieczeństwa, nad którą pracują.

O jakiej kwestii bezpieczeństwa mówisz, skoro elobuddy przywrócili niemalże od razu po wjeździe na ich serwer oraz bazę.

Dodam też że reset haseł był kilka dni po włamie, bezpieczeństwo pierwsza klasa. kappa.png

Opublikowano

O jakiej kwestii bezpieczeństwa mówisz, skoro elobuddy przywrócili niemalże od razu po wjeździe na ich serwer oraz bazę.

Dodam też że reset haseł był kilka dni po włamie, bezpieczeństwo pierwsza klasa. kappa.png

Nulled jest bardziej rozbudowany, mają system płatności, auth, dane i wiele innych rzeczy, które koniecznie muszą być bezpieczne.

Co do bezpieczeństwa w EloBuddy - nie mam na to żadnego wpływu, gdyż odpowiadam jedynie za polską sekcję.

Dostałem maila jak chyba każdy od nulleda, część bazy danych została "usunięta" i zbierają pieniądze na przywrócenie tego wszystkiego + przy okazji muszą zrobić jakieś porządniejsze zabezpieczenia. OneHitToDead jak myślisz, zrobiła to ta sama grupa hakerów co wkradli się na elobuddy. OOOOOO właśnie ogarnąłem - to ta sama grupa hakerów, opublikowali dane nulleda. ;[

To na 100% fake.

Opublikowano
  1. jokerart ma c***a do gadania
  2. tylko oxide mogl cos z tym zrobic, ale juz go nie ma na nulledzie - jest w fake grupie administratorow z tym samym kolorem
  3. finn odszedl z nulleda i eb
  4. system platnosci, auth etc nie sa zalezne od ich zabezpieczen
  5. finn zostal shackowany i potem poleciala reszta, to nie ma zwiazku z zabezpieczeniami­

co sadzicie o tym utworze mordki??

Opublikowano

1. jokerart ma c***a do gadania
  2. tylko oxide mogl cos z tym zrobic, ale juz go nie ma na nulledzie - jest w fake grupie administratorow z tym samym kolorem
  3. finn odszedl z nulleda i eb
  4. system platnosci, auth etc nie sa zalezne od ich zabezpieczen
  5. finn zostal shackowany i potem poleciala reszta, to nie ma zwiazku z zabezpieczeniami­

co sadzicie o tym utworze mordki??

piękny hymn 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Łapcie, z tym bolvip`em nawet jeżeli nulled nie zrobi update, bol będzie działał.. byle by płatny bol był updated oraz auth nulleda działał.

Wystarczy pobrać bola z forum.botoflegends.com i bolvip(ten który podsyłam niżej)

http://www1.zippyshare.com/v/Y4jqvdzE/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/03a497d28ac7d8cd0e4091418f4d6b101f0eb1e716cfbe99ddfa08c53137a1c7/analysis/1463302841/

Opublikowano

Nulled zbiera pieniądze na odbudowę , 40 TB danych zostało im skasowane.

jakie 40 tb? XDDDDDDDDDDDDDD ich baza wazy 1,3 gb

zalosne

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...