Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje z ta gra

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maja tyle kasy a i tak ich gowno obchodzi sam silnik serwerow. Tyle bledow tyle problemow ze nawet metin lepszy. Tyle wykrzyknikow ze do wyboru do koloru. Co to hakerzy sa czy im sie cos psuje????

Opublikowano

W każdej grze czasem wystąpią jakieś problemy. Warto też mieć na uwadze, iż LoL jest najpopularniejszą grą online, to nie jest proste utrzymywać w pełni sprawne serwery. Nie jest to raczej spowodowane hackerami, aż tak nie działają na serwery.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tylko wytłumacz mi, dlaczego tylko EUNE pada jak gó**o. Gdy inne serwery działają normalnie...

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Opublikowano

BO TO EUNE POLSKA HELLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOO

I CO NAJGORSZE WSZYSTKIE NARODY OPROCZ POLSKI  tez xD

to jest serwer dla wyrzutkow dlatego pewnie maja go w dupie

Opublikowano

W każdej grze czasem wystąpią jakieś problemy. (...)

Tbh to ostatnio na eune częściej są problemy, niż ich nie ma

Opublikowano

Przecież w pewnym okresie EUW prawie ciągle nie działał, chyba nie oczekiwałeś, że EUNE będzie działać w nieskończoność bez żadnego błędu?

W skali roku i tak nie jest dużo tych błędów.

Opublikowano

Raz na jakiś czas problemy mogą nastąpić, tak jak w każdej dziedzinie...

Na przykład mpcforum z rok temu przez ponad 2 tygodnie nie działało, a jak widzisz średnio jest 6k osób online.

Opublikowano

W każdej grze czasem wystąpią jakieś problemy. (...)

Tbh to ostatnio na eune częściej są problemy, niż ich nie ma

Podkreślam jeszcze raz, że LoL jest najpopularniejszą grą online, ma wiele serwerów, na większości gra multum ludzi. Trzeba być w ich stosunku wyrozumiałym. Teraz wszedł przykładowo większy patch, to jest możliwe, że przy takim dużym update mogą wystąpić problemy. Nie można przecież powiedzieć, że Riot specjalnie nam psuje serwery żebyśmy nie mogli grać. Gra jest cały czas ulepszana, bądźmy z tego szczęśliwi.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Spinać się o to, że najpopularniejsza gra ma problemy raz na ruski rok - LEL.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

No nie wiem czy można to nazwać raz na ruski rok. Co patch są problemy a w końcu ostatniego tygodnia coś się z serwerami dzieje 3 raz

Opublikowano

No nie wiem czy można to nazwać raz na ruski rok. Co patch są problemy a w końcu ostatniego tygodnia coś się z serwerami dzieje 3 raz

Może źle to ująłem ale i tak nie ma o co spinać dupska.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Mi sie wydaje (Z tego co zauważyłem), że ktoś próbuje ich zniszczyć i lecą DDoS'y na poszczególne serwery.

Odcina im Chat, sklep, w grze są lagi. To nie są zwykłe problemy "techniczne"

Opublikowano

Mi sie wydaje (Z tego co zauważyłem), że ktoś próbuje ich zniszczyć i lecą DDoS'y na poszczególne serwery.

Tak słabych zabezpieczeń raczej nie mają. Przecież widzisz ,że servery są przepełnione i czasami nie da się wejść na server.

Opublikowano

Tak słabych zabezpieczeń raczej nie mają. Przecież widzisz ,że servery są przepełnione i czasami nie da się wejść na server.

Kto mówi o słabych zabezpieczeniach? Mogą mieć mocnego firewalla, ale

dla chcącego nic trudnego - uwierz xD Wystarczy w odpowiedni sposób wykonać ataki z kilkuset czy kilkuset tysięcy komputerów.

Ps. Każde zabezpieczenie ma swoje obejście :)

Opublikowano

xxx

Działa już mózgi, tylko rankedów nie można grać :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nic nie dziala????? lol

Wszystkie jest spierdo**** tak jak bylo...

Nie bron tych rioterow bo oni pala pieniedzmi w piecu.

Tyle nowego co sklep wylaczyli.

Opublikowano

Sklep, czat nie dziala, rankedy wylaczone. ­Jeszcze mi dali 10 LP za wygranego rankeda, zamiast ~25LP

Wszystko im sie pierdoli XDD

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać riot jak na taką wielką korporację nie dba o swoje gry, jeżeli chodzi o lola to od samego początku client jest strasznie niezoptymalizowany a o serwerach już nie wspomnę.

Opublikowano

dla chcącego nic trudnego - uwierz xD Wystarczy w odpowiedni sposób wykonać ataki z kilkuset czy kilkuset tysięcy komputerów.

Czyli według Ciebie załatwienie kilkaset czy kilkaset tysięcy komputerów jest oraz załatwienie chętnych ludzi do tego ataku jest łatwe?

Opublikowano

Czyli według Ciebie załatwienie kilkaset czy kilkaset tysięcy komputerów jest oraz załatwienie chętnych ludzi do tego ataku jest łatwe?

Wystawiasz coś na co jest popyt z wirusem i robisz tzw. botnety :D

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Hajsu mają jak lodu ale już dobrego silnika klienta to zrobić nie mogą Kappa Nie raz wywala błąd typu że nie mam internetu co jest k***a przezabawne bo w tym momencie np. gadam z kimś na TS xD

Serwery nie lagują co jest lepsze na pewno niż takie wyjebywanie serwerów co jakiś czas,bo taki wyjebywanie da sie przeboleć no chyba że ktoś jest zapalonym graczem 24/7 i wychodzi z b5 Kappa 

Opublikowano

Przecież w pewnym okresie EUW prawie ciągle nie działał, chyba nie oczekiwałeś, że EUNE będzie działać w nieskończoność bez żadnego błędu?

W skali roku i tak nie jest dużo tych błędów.

W skali roku powiadasz? Mamy dopiero maj, a błędów była masa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...