Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup laptopa

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Kwota przeznaczona na zakup: do 2400zł (wiem, trudna cena, ale może jednak coś się znajdzie fajnego, ew wykroczenie o 100/150)
  • Rozmiar matrycy: minimum 15,6
  • Główne zastosowanie: głównie przeglądanie internetu i gry, m.in the sims 4, gry typu. gta 5 (ew. minecraft full shaderki)
  • Wymagania specjalne: nowy, minimum 8GB ramu, karta graficzna GeForce, dysk 500GB+, dobry procek intel core, cichy, dobre chłodzenie
  • Osobiste preferencje: http://allegro.pl/asus-r556lj-i5-5200u-12gb-240ssd-gf920m-2gb-win10-i6258124562.html
  • System operacyjny: windows 8/10 (jak będzie jakiś fajny z 7 też może być) Odpadają bez systemu

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Laptop jest ok tylko to nie jest nowy laptop, to leżak magazynowy z zagranicy

Sprzęt jest nowy, objęty 12mc gwarancją pisemną DOOR TO DOOR liczoną od dnia zakupusą to ostatnie sztuki partii magazynowej, sprzęt posiada ryski w częściach roboczych obudowy, które nie przeszkadzają w eksploatacji oraz nie psują kompozycji estetycznej laptopa. Laptopy w 100% sprawne.

Bez gwarancji producenta, model z roku 2014 stary model, ryski itp.

Najtaniej z nowych do Twojego zastosowania

ASUS R510JX-XX042H-8 i5-4200H/8GB/1TB/Win8 GTX950

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

ok, może być, ale jeżeli można, to spróbujmy poszukać jeszcze coś w niższej cenie..

#LenovoLegion Team

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o komputerek, warto by było to kupić? http://olx.pl/oferta/nowy-komputer-dla-gracza-6-rdzeni6x4-1ghz-geforce-gtx-960-8gb-500gb-CID99-IDaJM2x.html#5aa56923e5;promoted

Troszkę słabo to ogarniam, lecz na oko widzę, że jest super sprzęt. Gta 5, lol, cs go, the sims 4 spokojnie pójdą płynnie? 

@Gajwer

Nie mam zamiaru kupna peceta, lecz tak po internetach surfowałem i takie coś mi wyskoczyło. Dobre parametry ma? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngf4lcon ogólnie z monitorem to by mnie to troszkę więcej wyniosło, ale znalazłbym jakiś fajny. Procesor twardziel a karta graficzna sam nie wiem, ale gierki typu gta 5 na max, just cause 3 ultra, więc powinno być ok. 

#edit

A jakiś monitorek dla tego kompa, fajny, w miarę duży do 200zł? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngf4lcon ogólnie z monitorem to by mnie to troszkę więcej wyniosło, ale znalazłbym jakiś fajny. Procesor twardziel a karta graficzna sam nie wiem, ale gierki typu gta 5 na max, just cause 3 ultra, więc powinno być ok. 

#edit

A jakiś monitorek dla tego kompa, fajny, w miarę duży do 200zł? 

Raczej nie z nówek, jak już to używki byś musiał szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...