Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście na serwerze hardcore w starym stylu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnimi czasy myślę nad stworzeniem serwera HardCore na styl pierwszych tego typu serwerów, brak żyć, brak teleportów, brak home, brak teleportów do baz. Serwer miałby ok. 100slotów które powinny wystarczyć do kameralnej rozgrywki. (Cały serwer byłby oparty o autorskie wtyczki na styl tamtych serwerów bez przepchanych kodem wtyczek z internetu)

Opublikowano

Dobry pomysł, ponieważ teraz pełno jest serwerów EasyHC i to wiadomo robi się nudne z olbrzymim dropem. Jak na 100 slotów musiał byś zainwestować w trochę RAM aby utrzymać graczy. (ok. 1 slot = 100 Mb).

Opublikowano

@krejwen123 Maszyna będzie miała 8GB bądź 10GB RAM więc spokojmie powinna dać sobię rade. 100slotów starczy graczą? Będą to sloty stałe ponieważ bardzo chcę uniknąć ogromnej ilości graczy przy której rozgrywka to udręka

Opublikowano

Ja bym się na razie nie przejmował czy 100 slotów starczy, bo bez dobrej reklamy to nawet 20 nie zapełnisz :) 

Rankboosting (Sygnatura).png

Opublikowano

Serwerów easyhc jest teraz pełno, ale mają wielki popyt.

Przeciwnie jest w przypadku hardcore, niestety.

Jeżeli zależy Ci na małej ilości ogarniętych graczy, wybierz hardcore.

Jeżeli zależy Ci na dużej ilości "młodych" graczy, wybierz easyhc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...