Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikony] EvoSpeak.pl

PROXEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra spoko ikonki są.. Ale szkoda że pomieszane z innymi nie evospeak'a ;-;­

­

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tu właściciel EvoSpeak.PL
Proxen, mojej zgody na publikacje nie masz, wiem że stary temat, ale radzę Ci go usunąć, bo nie sądzę że chciałbyś bym odwiedził twój TeamSpeak z paroma osobami ;)

Opublikowano

Proxen, mojej zgody na publikacje nie masz, wiem że stary temat, ale radzę Ci go usunąć, bo nie sądzę że chciałbyś bym odwiedził twój TeamSpeak z paroma osobami ;)

hah i jeszcze raz hah ośmieszacie sie po prostu grozisz paroma osobami i co zrobisz ddos puścisz prawdopodobnie właściciela tematu nie znam ale cały evospeak znam bo próbowaliście mi ts wywalić ale wam nie szło pozdrawiam.

Opublikowano

@Emos76

Nie wywalić, czasy się zmieniają, metody też się zmieniają ;) Zapraszam do rozmowy prywatnej byś czasem mi tu nie spekulował negatywnie :)

@PROXEN

Usuniesz? Czy pomóc?

po co mam z tobą prywatną rozmowę prowadzić waliłeś ddos nie pykło ci i tyle w temacie dla mnie zamknięty.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Te ikonki i tak siorbają ptaszka, syf jakich wiele na teamspeakach. Dość że ohydne to jeszcze w 300 stylach, zwykła zlepka wyglądająca jak kupa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te ikonki i tak siorbają ptaszka, syf jakich wiele na teamspeakach. Dość że ohydne to jeszcze w 300 stylach, zwykła zlepka wyglądająca jak kupa.

Widze ktoś podziela moją pasje i wie że jak sie robi ikonki pod serwer to robi sie to w jednym stylu i przez jednego grafika  a nie 15 osób i każdy inne gunwo. POZDRAWIAM

Opublikowano

Groźnie.

Co do tematu jednak masz rację powinien to usunąć.

Opublikowano

Groźnie.

A najlepsze jest to, że wszystkie te ikony z cache można wyciągnąć hahahahahaha ;)

Zaraz, zaraz... Evospeak? Wy też próbowaliście mnie wywalać ale coś nie pykło  xD

thats.png

Opublikowano

Groźnie.

A najlepsze jest to, że wszystkie te ikony z cache można wyciągnąć hahahahahaha ;)

Zaraz, zaraz... Evospeak? Wy też próbowaliście mnie wywalać ale coś nie pykło  xD

Ale jesteś mądry.. Szkoda że nie pokazujesz tego nauczycielom w szkole. Tak.. Można wyciągnąć.. Tylko że jak ktoś ma coś autorskiego to należy dostosować się do tego i nie kraść a przede wszystkim udostępniać.. Fakt.. gWoycer to mój wróg.. Do tej pory mi wisi kasę :D Ale tak się kolego nie robi ;]

Dodatkowo dodam że ikonki mi się nie podobają.

@kwiatmix nie uważasz że temat bardziej oparty jest na reklamie danego serwera? Moim zdaniem, temat powinien trafić do kosza.

Opublikowano

Dla mnie osobiście się nie podobają te ikonki myślałem, że będą lepsze.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Groźnie.

Ale jesteś mądry.. Szkoda że nie pokazujesz tego nauczycielom w szkole. Tak.. Można wyciągnąć.. Tylko że jak ktoś ma coś autorskiego to należy dostosować się do tego i nie kraść a przede wszystkim udostępniać.. Fakt.. gWoycer to mój wróg.. Do tej pory mi wisi kasę :D Ale tak się kolego nie robi ;]

Dodatkowo dodam że ikonki mi się nie podobają.

@kwiatmix nie uważasz że temat bardziej oparty jest na reklamie danego serwera? Moim zdaniem, temat powinien trafić do kosza.

Też nie popieram piractwa... Po prostu wyśmiewam autora tematu i jego "Wiele osób poszukuje Ikon Serwera TeamSpeak3 EvoSpeak.pl a więc je udostępniam" heh. A  właściciel  jest hipohipohipokrytą!

thats.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O ile wiem aramek nie zezwalał na udostępnianie ich autorskich ikonek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...