Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delikatnie ulepszony IS Zeusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chce sie z wami podzielić delikatnie ulepszonym IS. Download jest w załączniku. Dodalem tam tylko jedna zakładke a mianowicie kupowanie itemków bezposrednio w IS. Autorem plików jest @ZeuSXP  przerobilem pliki edytowane wczesniej przez  @Nerfinekk 
414_bez_tytu_u.jpg

Skan pliku: 

https://www.virustotal.com/pl/file/d3f4f5f5987e18b3742af5296ade128b09e959ebf2bf0e7b8408dbb90dd3f387/analysis/1462787301/

Aby dodaj konkretny przedmiot należy edytować kod w pliku go.php

mysql_query("INSERT INTO items (`id`, `enchant`, `enchant_power`, `item_type`,`item_id`, `dmg_min`, `dmg_max`, `atr_type_1`, `atr_type_2`, `atr_type_3`, `atr_val_1`, `atr_val_2`, `atr_val_3`, `gold`, `mush`, `toilet`, `lvl`, `slot`, `owner_id` ) 
VALUES ('".$zm."' +6, 0, 0, 8, 20, 0, 0, 5, 4, 0, 333, 334, 0, 26, 0, 0, 0, 10, ".$id.")");
mysql_query("UPDATE `user_data` SET  `mushroom`=mushroom - 250 WHERE `user_data`.`user_id` = ".$id."");

`mushroom`=mushroom - 250 = edytuj 250 na cene itemku w grzybach 
`atr_type_1`, `atr_type_2`, `atr_type_3` tutaj ustawiasz np zrecznośc itp wpisujac odpowiednio 1,2 itd;

Nastepnie edytujesz `atr_val_1`, `atr_val_2`, `atr_val_3` podając odpowiednie, wybrane przez siebie wartosci, np 100 itd.

Ważne!!! Edytuj tylko liczby w VALUES ('".$zm."' +6, 0, 0, 8, 20, 0, 0, 5, 4, 0, 333, 333, 0, 26, 0, 0, 0, 10, ".$id.")");, nie zmieniaj slow np 'id' na liczbe. Liczby po VALUES odpowiadają kolejno "wyrazom" po INSERT INTO items , czyli np liczba 333 to `atr_val_2`,

itemshop.rar

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Myślę, że ten IS już każdemu się znudził.

Lecz opcja z kupowaniem przedmiotów bezpośrednio w IS nie jest zła.

Można zrobić opcję autowtorzenia się przedmiotów na wzór requesta - wydaje mi się, że jeszcze żaden serwer na wersji 555 tego nie ma.

baner.png

Opublikowano

Fajnie by było gdybyś udostępnił :D

Jeśli nie wprowadzę tego na Norbisf to udostępnię.

Zrobiłem tak, by w IS losowało 20% lepsze przedmioty niż w zbrojowni ale za każdy przedmiot trzeba zapłacić minimum 5 grzybków i zawsze losuje artefakt przystosowany pod lvl i profesję gracza.

baner.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano

­Napisanie czegoś takiego @Norbertsons zajmuje 5 minut.. jak będę miał czas to napiszę i udostępnię.

Opublikowano

­Napisanie czegoś takiego @Norbertsons zajmuje 5 minut.. jak będę miał czas to napiszę i udostępnię.

Dla Ciebie 5 minut.

Nie każdy ma takie umiejętności jak Ty

Proszę Cię..

Przecież to chwila roboty..

Poza tym opcja jak dla mnie kompletnie bez sensu.

Znaczy fajny pomysł, ale po co to robić skoro identyczna opcja jest już w zbrojowni?

Opublikowano

Dla Ciebie 5 minut.

Proszę Cię..

Znaczy fajny pomysł, ale po co to robić skoro identyczna opcja jest już w zbrojowni?

Chodziło mi o to by w IS były jakieś lepsze przedmioty lub po innej cenie.

Możliwe, że to dla Ciebie jest parę minut roboty, dla mnie troszeczkę więcej.

Zrobienie insertu, pobierania obrazka, statystyk, opisu, wymagań, losowych statystyk zajęło mi 20 minut.

Wiem, że dla Ciebie to 5 minut, ale nie każdy ma takie umiejętności jak Ty.

baner.png

Opublikowano

Teraz każdy bedzie wrzucał itemshop zeusa z dodanymi kilkoma przedmiotami albo zmienionymi buttonami? No, No brawa. Przechodzicie samych siebie

Przynajmniej nie jest złodziejem i nie kradnie tak jak ty :)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Dla Ciebie 5 minut.

Proszę Cię..

Chodziło mi o to by w IS były jakieś lepsze przedmioty lub po innej cenie.

Możliwe, że to dla Ciebie jest parę minut roboty, dla mnie troszeczkę więcej.

Zrobienie insertu, pobierania obrazka, statystyk, opisu, wymagań, losowych statystyk zajęło mi 20 minut.

Wiem, że dla Ciebie to 5 minut, ale nie każdy ma takie umiejętności jak Ty.

Mhm, to źle Cię zrozumiałem :p

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

POMOŻE KTOŚ ??!?? KIEDY  KLIKAM KUP W ITEMKI JEST CZARNY EKRAN I POWRÓT NA STR GŁÓWNĄ I NIC NIE KUPUJĘ :_:

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 9. 5. 2016 o 11:47, Alcohol napisał:

Ahoj, chci s vámi podělit o něco lepší IS. Stáhnout je v příloze. Přidala jsem pouze jednu záložku, a to nákup položek přímo v IS. Autor souborů je @ ZeuSXP   převádějící soubory editované dříve společností @ Nerfinekk 
414_bez_tytu_u.jpg

Prohlížení souborů: 

Chcete-li přidat určitou položku, upravte kód v souboru go.php

itemshop.rar

ahoj nechapu jak to editovat muzes udelat video dik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...