Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

csgolow.pl - grają na nim boty które zawsze wygrywają. Strona ustawiona

Csgoforest.com - strona gdzie winy są często ustawiane przez adminów. Radze grać tylko kiedy nie ma admina albo wcale.

csgop.com - Nie wypłacalna Scam.

csgojek.com - scam fake itemy.

Był jeszcze jeden ustawiony jackpot ale nie pamiętam za bardzo nazwy jak sobie przypomnę napiszę tu.

Jeśli znacie jakieś strony które są ustawione piszcie w komentarzach dodam je tutaj. Jutro opiszę to jakoś lepiej.

Opublikowano

potwierdzam csgolow.pl walki tam są tylko że ja spotkałem się z tym że mi skinów nie oddali wygranych grałem tam i wygrałem z 12 razy pod rząd za 13 razem przegrałem i mowie starczy potem jakoś wszedłem i mowie a zagram 6 ojro do wygrania:D:D obstawiłem wygrałem i czekam  i nic:D a zawsze po paru sekundach dostawałem ofertę sobie myślę a zaraz przyjdzie no ale nie przyszło nic to napisałem do nich ......odpisali że

oferta nie została wysłana gdyż wprowadzono błędny tradelink o końcówce "aNFExGJ-

to podałem nowy i dalej nic:D wałki jebane....jeszcze dwie stronki są zwałowane tylko muszę sobie przypomnieć jakie jak  coś to podam puzniej

i tak oto przepadł muj M4A4 | Pustynny szturm (Lekko używana) :(:(

no jednak dostałem swoją wygraną więc to co wyżej napisałem jest nie wazne ale zanim do tego doszło napisałem do nich z 5 maili:d a że boty tam grają i wygrywają to zapewne jest tak na każdej stronie bo inaczej z prowizji jakie tam sobie biorą to dużo nie zarobią więc kombinują..tak mi się wydaje

Opublikowano

@up

Sam mam jackpota i z prowizji spokojnie maszyne oplacam + zostaje cos dla nas. Nie potrzebujemy ustawiać gier czy ustawiać boty żeby grały.

Da się? Da się.

Opublikowano

@up

Sam mam jackpota i z prowizji spokojnie maszyne oplacam + zostaje cos dla nas. Nie potrzebujemy ustawiać gier czy ustawiać boty żeby grały.

Da się? Da się.

to są tylko takie przypuszczenia moje nie mówię że jest tak...ale kto by się normalny przyznał na forum,że ustawia wygrane:D:D też bym pisał że da się :D więc wiesz czy jest coś ustawione to tylko wie ten kto ma wiedzieć czyli ci co mają tego jackpota:D kasy nigdy zawiele lepiej mieć więcej niż w sam raz (czy jak to ujołeś ,,,zostaje coś dla nas,,, ) ludzie kombinują żeby przytulić jak najwięcej ......a jaką macie tą stronkę podaj.....odwiedzę może będzie warto .............

I powiem ci jeszcze że kiedyś grałem bardzo dużo na maszynach barowych (Hot-Spotach) poznałem wlasciciela takich maszyn i sam mi mowil że jak to nie kombinują z maszynami żeby zarobić podkręcają itp...huje muje dzikie węże....i zapewno jest tak samo tu z tymi jackpotami csowymi:D

Opublikowano

csgop.com - scam

Ogólnie fajnie jak byś zrobił czarną listę stron ale musi być temat aktualizowany

Opublikowano

csgop.com - scam

Ogólnie fajnie jak byś zrobił czarną listę stron ale musi być temat aktualizowany

jutro powstawiam stronki na których warto grac bo miałem z nimi doczynienia i zawsze było wszystko ok  i oczywiście uwzględnimy te co robią w huja ludzi....

Opublikowano

@up

Jesli chcesz możesz zobaczyć csgofrost.com

Każdy ciekawy może do nas napisać wtedy udostępniamy do wglądu system wybierania zwycięzcy. Nasz system opiera się na ticketach, posiadamy system fair game, co rundę jest generowany losowy hash md5 oraz secret key :). Każdą grę można sprawdzić na stronie poprzez fair Games lub samemu obliczyć na kalkulatorze. Co i jak jest opisane na stronie :)

Winner jest wybierany na podstawie ilości ticketow w grze, hasha, secret keya oraz całej puli gry. Jest to niemożliwe do ustawienia :)

Jackpot kiedys stal u innej administracji i na innym skrypcie. Teraz jest wszystko przepisane oraz zabezpieczone, z nową administracją.

Opublikowano

Dlatego nie opłaca się grać na syfiastych ruletkach, jest csgoshuffle, csgodouble, csgowild, csgodiamonds. Zaufane strony, najlepiej grać tylko tam.

tenor.gif

Opublikowano

@up

Dokladnie, najlepiej uważać lub poprosić o link do ekwipunku steam z botów, wtedy widzimy czy aby napewno te skiny są dostępne.

Na mojej stronie tj. Csgofrost.com niedługo pojawi się ruletka. Aczkolwiek gracze będą mieli wgląd do ekwipunku botów.

Opublikowano

a powiedz mi bo jak masz jackpota to powinieneś wiedzieć czy żeby grać na jackpotach czy tam innych grach tego typu trzeba mieć profil publiczny?? bo jak czasem gram i sprawdzam profile to większość ma publiczne a czasami jakiś się znajdzie co ma chyba  profil prywatny bo tam nigdy nic niema jak sprawdzam to w jego ekwipunku wyświetla mi się tylko steam i tam ma jakieś kryształy a 30 sek wcześniej wygrał np 15$ z tego postawił 2$ więc gdzie ta reszta itemów sprzedaje odrazu czy co i zawsze wygrywa jak postawi a jego szanse maja np 3% ...wygra tak z 2 lub 3 razy i znika...potem po jakimś czasie pojawia się tez kolo co niema nic w ekwipunku i wygrywa i też znika:d ja jak obstawie 15 skrzynek to kórwa nawet nie śmignie moje zdjęcie profilu jak jest losowanie :D a oni wygrywają czy oni mają zajebistego farta czy to jest  coś ustawione

Opublikowano

Wystarczy mieć profil publiczny przy 1 logowaniu, potem już nie koniecznie, ale jeśli wprowadzisz jakąś zmianę, nick, logo itp, to przy prywatnym profilu ci się ta zmiana nie odświeży na jackpocie.

Co do dalszej wypowiedzi nie bardzo rozumiem o co chodzi, jeśli o to że gość wbija itemami których nie ma, to administracja sobie boty dodała i tyle.

Opublikowano

Dlatego nie należy grać na mało znanych jackpotach. Admin zobaczy dużo pulę i ustawia pod siebie.

Opublikowano

@up

Te malo znane jackpoty są często bardziej uczciwe niż te znane.

Zawsze można poprosić o funkcje wybierania zwycięzcy i zobaczyć czy jest możliwość ustawienia gry :)

Csgofrost.com daje taka możliwość, oraz jest zaawansowany system provably fair dzieki czemu można sprawdzić uczciwość gry.

Jackpot został bardzo mocno przebudowany, zostały dodane refy i sklep z skinami które można wyplacac za kasę z refów.

Kasą z refów można również grać kupując karty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...