Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nepix] Temat zbiorczy dot. serwera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś gra od czasu do czasu na serwerze ? Jakiś clan by się dla stałych graczy założyło i można coś pograć ^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@polaris1pl

Mnie ciągle  wyłącza się warrock zaraz po zalogowaniu.. Mam windows 7

Wyłącz funkcję DEP dla aplikacji warrock, która znajduje się w folderze system.

Komputer > Właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu > Zaawansowane > Wydajność > Ustawienia > Zapobieganie wykonywaniu danych.

Zaznacz drugą opcję tj. "Włącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej.", wyszukaj na dysku, wspomnianą przeze mnie aplikację wr tj. warrock.exe i dodaj ją do wyjątków.

Nieco na marginesie, lecz uważam, iż warto przy okazji o tym wspomnieć. Serwer nie ma już praktycznie żadnego zaplecza technicznego i na dobrą sprawę, nic już przy nim nie robimy. Osobiście, postanowiłem odstawić świat wirtualny na dalszy plan i skupić się na ambitniejszych rzeczach. Prawdopodobnie, w niedługim czasie zostanie on po prostu wyłączony, a sam projekt zamknięty. W związku z tym, jednak odradzam przesadne angażowanie się w rozgrywkę (czyt. grę dla zdobywania kolejnych i kolejnych poziomów).
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

WNAXmQ5.png

Cześć.

Jak mogliście już zauważyć, zdecydowaliśmy się kontynuować naszą misję. Musimy jednakowoż przyznać, iż zaniedbaliśmy ten projekt i was - użytkowników naszej społeczności. Na początek, chcielibyśmy powiedzieć jedno, ale wiele znaczące słowo. Przepraszamy. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Obiecujemy - coś takiego już się nie powtórzy.

Następna sprawa. Aktualnie pracujemy nad sporą aktualizacja klienta gry. Wprowadzi ona m.in. nowy interfejs (GUI), całkowicie nową zawartość do sklepu z przedmiotami (więcej informacji już wkrótce) i najważniejsze - poprawki po stronie serwera gry, które sprawią, że gra stanie się po prostu przyjemniejsza. To oczywiście nie koniec nadchodzących zmian.

Pozostańcie czujni, więcej informacji już niedługo!

Wklejone na zlecenie @Kasma   :v

Opublikowano

Co nam z waszych przeprosin, jak większość polaczków co chce pograć ma problemy z clientem, ja sam byłem ogromnie napalony na tego privka, jednak szybko ugasiło się moje pragnienie po wielokrotnych błędach, czy to brakiem możliwości logowania, po crashe z pupy albo ogólnie błędy związane z launcherem... Każda próba pomocy od staffu kończyła się odejściem bez kwitka nawet, bo ciężko się dogadać z niektórymi było.. Mam nadzieje, że tym razem postawicie na zrobienie konkretnie wszystkich błędów na cacy, dopiero potem zaczniecie myśleć o itemach z item shopu, bo znając życie pewnie przez te problemy z samym logowaniem czy clientem nie ma ludzi u was.

Czekam na jakiś postęp i jestem z wami, bo szkoda marnować czas i pracę jaką władowaliście, kiedyś był WRPSP którego mi okropnie brak, może nie był taki dopracowany ale zawsze był ruch i migracja graczy.

Czekam czekam czekam i czekam! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I jak wiadomo co i jak kiedy serwer.będzie odpalony trochę już to trwa.

Opublikowano

I jak wiadomo co i jak kiedy serwer.będzie odpalony trochę już to trwa.

@Tzyczu

Nieustannie, od ponad miesiąca, prowadzone są prace przygotowawcze i dobiegają one powoli ku końcowi. Pomimo tego nie chcę, na dzień dzisiejszy, rzucać żadnymi konkretnymi datami. Powody wydają mi się być oczywiste. Mogę jednakowoż zapewnić, iż serwer zostanie udostępniony graczom, jeszcze w okresie przedświątecznym.

Opublikowano

ile bedzie stał ? 2 ,3 mieś ?

@DevilHools

Jakie 2-3 miesiące? Projekt istnieje od początku kwietnia, czyli już od ponad pół roku. Serwer gry jest aktualnie niedostępny dla graczy, ze względu na zamknięte testy. Mają one na celu wyłapanie ewentualnych błędów i ich wyeliminowanie przed wdrożeniem aktualizacji.

Jakieś inne, prowokacyjne pytania? ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@DevilHools

Jakie 2-3 miesiące? Projekt istnieje od początku kwietnia, czyli już od ponad pół roku. Serwer gry jest aktualnie niedostępny dla graczy, ze względu na zamknięte testy. Mają one na celu wyłapanie ewentualnych błędów i ich wyeliminowanie przed wdrożeniem aktualizacji.

kiedy to ruszy, bo z tego co pamiętam to w lecie nie dało się ani troche grać i spapraliście projekt, coś więcej?

Opublikowano

@DevilHools

kiedy to ruszy, bo z tego co pamiętam to w lecie nie dało się ani troche grać i spapraliście projekt, coś więcej?

Serwer cały czas działa i nie ma z nim problemów. 

Kasma zapomniał tutaj dodać nowego adresu do strony: https://warrock.nepixnetwork.net/

Opublikowano

@DevilHools

Serwer cały czas działa i nie ma z nim problemów. 

Kasma zapomniał tutaj dodać nowego adresu do strony: https://warrock.nepixnetwork.net/

kilka stron wcześniej miałem okropne problemy, dlatego pytam. Spróbuję, no ale jak dalej będzie problem z patchowaniem i z ogólnym przejściem do jakiegkolwiek trybu to nie pogram :<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy istnieje jakis inny hosting? Bo z tego megauplad nie da się sciągnąć za darmo trzeba czekać 5 godzin.. Czy ktoś może wrzucić linka? Dziena

signuu.jpg
Opublikowano

Czy istnieje jakis inny hosting? Bo z tego megauplad nie da się sciągnąć za darmo trzeba czekać 5 godzin.. Czy ktoś może wrzucić linka? Dziena

@nnoobb

Wystarczy, że zarejestrujesz konto w serwisie mega. Jest to oczywiście bezpłatne, a znosi wspomniany czas oczekiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...