Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nepix] Temat zbiorczy dot. serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5hAqsLI.png

Witajcie. Pewien czas temu, wraz z Futurem, podjęliśmy wspólną decyzję o zakończeniu współpracy z ToXiiCiem i odsunięciu się od Montany. Powodów, które wpłynęły na takie, a nie inne posunięcie z naszej strony, był cały szereg. Nie chcę jednakowoż nikogo tutaj zanudzać zbędnym gadaniem, nie będę więc wdawał się w szczegóły całej sprawy. Zdradzę tylko, iż główną przyczyną było lekceważące podejście do projektu, które wykazywał już od dłuższego czasu. Nie chcąc jednak zejść ze sceny prywatnych serwerów War Rock i dostrzegając potencjał nowo powstałego projektu - Nepix, postanowiliśmy dołączyć do jego zespołu i pomóc w jego aktywnym rozwoju...

Przedstawiciele zespołu Nepix na MPCforum:

@Kasma - Administrator

@IceCubeX (Skinny) - Administrator

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedziałem, że tak to się skończy :D

Ale wracając do tematu, wiadomo już jak rozwiązać ten problem z desteup.dll ?

Opublikowano

Pobierz od nowa cały folder ze strony mi pomogło  ;)

Opublikowano

Mam pare pytań, pytam tutaj bo nie chce mi się przeglądać specjalnie skoro można tutaj to napisać ^^ 

1. Czy idzie z kimś pograć (czy jest na tyle dużo ludzi).

2. Czy są jakieś cheaterzy?

3. Nie trzeba nic wydawać tam, czy wszystko idzie zdobyć w grze?

4. Są lagi?

5. Czy są jakieś eventy typu raty, kupony itd?

No i to tyle z moich pytań, mam nadzieje że dostane odpowiedź a nie punkty ;D

Opublikowano

Mam pare pytań, pytam tutaj bo nie chce mi się przeglądać specjalnie skoro można tutaj to napisać ^^

1. Czy idzie z kimś pograć (czy jest na tyle dużo ludzi).

2. Czy są jakieś cheaterzy?

3. Nie trzeba nic wydawać tam, czy wszystko idzie zdobyć w grze?

4. Są lagi?

5. Czy są jakieś eventy typu raty, kupony itd?

No i to tyle z moich pytań, mam nadzieje że dostane odpowiedź a nie punkty ;D

@michalxiix

Ad.1.

Tak, aktualnie, po południu, liczba graczy przekracza 50.

Ad.2.

Cheaterzy są skutecznie męczeni przez system anticheat i kontrolujących serwer administratorów. Nawet jeżeli kogoś uda się spotkać, możesz być pewnym tego, iż takowa osoba zostanie błyskawicznie usunięta z serwera, a sam hook zablokowany.

Ad.3.

Sklep jest cholernie rozbudowany (co mi osobiście się nie podoba), więc z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Dinary standardowo otrzymujesz za każdy mecz, natomiast cash przy uzyskaniu każdego kolejnego poziomu.

Ad.4.

Niestety tak, jak wszędzie. Ze względu na to, iż jest to serwer międzynarodowy występują mniejsze, bądź większe opóźnienia pomiędzy użytkownikami z różnych regionów (np. Polska - Izrael).

Ad.5.

Owszem, w ciągu dnia kilkukrotnie organizowane są różnego rodzaju wydarzenia w grze (w tym oczywiście exp/dinar) oraz na forum. W następnej aktualizacji zostanie dodany system achievementów i marble game.

Opublikowano

Pobrałem od nowa, zainstalowałem Fix'a i nadal wyskakuje błąd o braku dsetup. Win 10 64-bit. 

­

Opublikowano

Pobrałem od nowa, zainstalowałem Fix'a i nadal wyskakuje błąd o braku dsetup. Win 10 64-bit. 

­

W moim przypadku po zainstalowaniu fixa i pobraniu nowej wersji problem rozwiązał się. Fakt, grę odpalam dopiero za 3 razem, bo wyskakują błędy updatera, ale popykać już można.

Opublikowano

­Zainstalowałem system od nowa i zadziałało bez fix'a, więc wydaje mi się że coś mogło kolidować z innym programem, tylko ciężko teraz stwierdzić z jakim, bo w sumie nic nadzwyczajnego nie miałem  o.O 

Opublikowano

W moim przypadku po zainstalowaniu fixa i pobraniu nowej wersji problem rozwiązał się. Fakt, grę odpalam dopiero za 3 razem, bo wyskakują błędy updatera, ale popykać już można.

@xr0lnikx

Również mam niekiedy problem z uruchomieniem gry i czasami załapuje dopiero za którymś razem. Postaramy się znaleźć przyczynę i przygotować poprawkę.

@Leeuw

https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/812759

­Zainstalowałem system od nowa i zadziałało bez fix'a, więc wydaje mi się że coś mogło kolidować z innym programem, tylko ciężko teraz stwierdzić z jakim, bo w sumie nic nadzwyczajnego nie miałem  o.O 

@cvvaniaky

No cóż... WR, co by tutaj dużo mówić. xD

Opublikowano

@xr0lnikx

Również mam niekiedy problem z uruchomieniem gry i czasami załapuje dopiero za którymś razem. Postaramy się znaleźć przyczynę i przygotować poprawkę.

@Leeuw

https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/812759

@cvvaniaky

No cóż... WR, co by tutaj dużo mówić. xD

dzięki wystarczyło tylko anti wira off xD

Opublikowano

Witam. Po włączeniu launchera gra nie chce się spatchować. Przyciski Start i Check files są ciemne. Dodam, że po uruchomieniu launchera w folderze gry tworzy się plik PF_0_46. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Po włączeniu launchera gra nie chce się spatchować. Przyciski Start i Check files są ciemne. Dodam, że po uruchomieniu launchera w folderze gry tworzy się plik PF_0_46. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Tez mam ten problem, działało normalnie ale coś się zdupcyło xD

Ktoś wie jak to naprawić? czy to od strony serwera xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

@cvvaniaky

Nie mam pojęcia dlaczego, ale pierwszy raz widzę, aby tak to u kogoś wyglądało. Ponadto nie rozumiem, dlaczego na tym zrzucie widnieje stare logo. xD

Wina AdBlock'a. Ogarnięte  ^^

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...