Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany w 2moons !!!!!!!

vandame1st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu mi zablowkowali 2 konto zalozone prze ip amerykanskie nawet nikt mnie nie widzial musza miec rozkminiony jakis program do sprawdzania gdzie i kto sie porusza i sledza chyba szybkosc nabijania lvl ja dzis nabilem 7 i gram a tu nagle gra siada loguje sie ponownie a tu juz lipa pisze banned accoud no active ;-& i lipa ja skurwysyn znowu zaloze konto i pojade pocisnac im pod parca dopuki mi nie zablokuja ip .Pieprzyc acclaim kij im w tylek

Opublikowano

Omg.. nie bylo mnie tylko 1 dzien czy tam 2 na tym forum a tu juz kilka tematow na smietnik wyslalem oraz spam spam i spam tylko, panowie radze czytac regulamin bo nie chce nikomu warnow wlepiac, przymykam oko na wiele spraw ale trzeba znac granice.

@vandame

acclaim jest popieprzone twoim zdaniem? a moze powinni jeszcze na stronie glownej w download pod clientem wszystkie dzialajace hacki wystawic do pobrania zeby wszyscy mogli sciagac i haczyc? to nie acclaim jest popieprzone tylko z Toba jest cos nie tak, to ty jestes tym zlym a oni konsekwentnie wykonuja swoja prace i banuja takich wlasnie jak Ty zeby wszyscy mogli grac rowno, jakbys Ty sie czul gdybys gral np. 8 miesiecy i cos dorobil a ktos 1 tydzien i mial to samo? ten temat wogole jest idiotyczny i to nie Twoj pierwszy temat o banach i bzdurach. Daje Ci ostrzeżenie - to nie forum MultiPlayerBans tylko MultiPlayerCheats.

closed

2006-2010

• Dodaj nową pozycję...