Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vladimir

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawcie aktualne builidy na Vladimira, chciałbym sobie obczaić co i jak :)

Bo tak myślę, żeby używać tego hextacha z Dashem, lecz lipa bo przy użyciu skilla nie mogę zdashować do przeciwnika, albo z Rylaiem(czy jak to się tam pisze)  :((

/Build w temacie powinien być , wybaczcie za błąd :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Rylai > Hourglass > Butki Ionianki > Hextech Protobelt-01 > Abyssal > Spirit Visage.

Zapomniałem, że Hourglass daje teraz CDR. W takim razie buty swiftnessy/merkurki/tabi zależnie od potrzeb.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Rylai > Hourglass > Butki Ionianki > Hextech Protobelt-01 > Abyssal > Spirit Visage.

Z twojego buildu wynika, że chcesz żeby on budował 50% cdr? Nie wiem czy wiesz ale wszystko co wymieniłeś prócz rylaia daje 10% cdr xD

Generalnie build na niego to na pewno rylai, bo inaczej Ci uciekają. Zhonya daje armora i fajną opcję ogrania przeciwnika wraz z plamą.

Build dobrze wykombinowany gdyby nie to, że nie zadajemy obrażeń typom z resistami. Nie ma w tym buildzie penetracji nie licząc obniżania mr za pomocą abyssala. Trzeba tu coś wyjebać i wrzucić void staffa. Ja bym wyrzucił spirit visage, bo i tak sporo się leczymy a void dużo daje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...