Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes.pl - problem serwera czy mój?

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

może nie piszę w odpowiednim temacie, ale ostatnio zachęcił mnie do gry właśnie Athes.pl. Początkowo wszystko wyglądało "cacy" lecz po dwóch dniach grania mam pewien problem z odpaleniem go. Otóż gdy włączam clienta gry (wszystko patchuję regularnie) i chce się zalogować, wywala mi metka bez żadnego erroru. Dopiero po którymś tam razie uda mi się wejść do gry, czasem nawet gdy już wejdę to i tak metin się wyłącza a ja bezsilnie przechodzę do pulpitu ;/

Mam nadzieję na pomoc, gdyż chcę sobie pograć :)

Z góry dzięki.

Opublikowano

Coś się ostatnio chyba zepsuło z tym clientem, bo przy próbie odpalenia go pokazuje się komunikat, że client nie jest spatchowany. Dlatego teraz odpalam tylko przez patcher i śmiga. Możesz spróbować w ten sposób, jeśli jeszcze nie próbowałeś  :)

Opublikowano

Coś się ostatnio chyba zepsuło z tym clientem, bo przy próbie odpalenia go pokazuje się komunikat, że client nie jest spatchowany. Dlatego teraz odpalam tylko przez patcher i śmiga. Możesz spróbować w ten sposób, jeśli jeszcze nie próbowałeś  :)

Spróbuję, ale nie wiem dlaczego (patchuję go teraz) mam 60kB/s, ehh...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...