Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trondzik

izakkrulem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słownik. I mycie ryja.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Codzienne mycie bez słownika nic nie warte. Smaruj ryj tłuszczem gęsi, jednemu grubolowi z mojej klasy pomaga :D

Opublikowano

Codzienne mycie bez słownika nic nie warte. Smaruj ryj tłuszczem gęsi, jednemu grubolowi z mojej klasy pomaga :D

jakis problem z mojom ortografiom? chcem normalnym sposobuw 

Opublikowano

nasikaj se na twarz

Zeskrobać i posmarować masłem - działa.

weź nóż i utnij se 

hehe jebane zartownisie, muwilem ze to nie troll i zeby nie trolowac tutej 

Opublikowano

Pff, ogólnie nie wiem czegoś się tu spodziewał. MPC jest pełne gimbusów i trolli, a zatem nie dziw się, że się naśmiewają.

Osobiście nie bawię się w żadne kremy chuje muje dzikie węże, tylko po prostu wyciskam i tyle. Czasem nieładnie to wygląda, ale działa.

Btw, zamiast iść na MPC z tym, istnieje wujek Google, który zawsze pomaga. Wpisz sposoby na trąd i powinieneś znaleźć jakieś rezultaty.

@1373230489-U611928.png.Pestka. Po pierwsze, nie spinam się. Uświadamiam mu tylko, że na MPC bez trolli itp. się nie obejdzie, więc bezsensem jest zakładanie tutaj takich tematów. Po drugie, autor tematu wspomniał, że to nie troll, zatem cóż, aby uczciwie nabić posta powiedziałem mu co sam osobiście stosuję.

19.jpg

Opublikowano

Pff, ogólnie nie wiem czegoś się tu spodziewał. MPC jest pełne gimbusów i trolli, a zatem nie dziw się, że się naśmiewają.

Osobiście nie bawię się w żadne kremy chuje muje dzikie węże, tylko po prostu wyciskam i tyle. Czasem nieładnie to wygląda, ale działa.

Btw, zamiast iść na MPC z tym, istnieje wujek Google, który zawsze pomaga. Wpisz sposoby na trąd i powinieneś znaleźć jakieś rezultaty.

Przecież sam temat jest trollem to po co się spinasz?

Jak już pisałem, ewentualnie możesz użyć spermy chłopaka

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dermatolog i słownik się przyda xD

Aż oszy rzypią jak siję to czitya :D

Zembuw o kur... XDDDD

Idź się schowaj słaby trollu do swojej jamy :v

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Mlodziency to raczej przejdzie z czasem. Samurj twarz czyms wysuszajacym skore. Maka + woda na wiczor.

"że to nie troll, tak chyba tszeba pisać teraz w każdym temacie na tym forum..." Kazdy troll pisze, ze jego temat to nie trol

Opublikowano

od razu muwię, że to nie troll, tak chyba tszeba pisać teraz w każdym temacie na tym forum...

jakie macie sposoby na mlodzieńczy trondzik? 

Tarka do sera , albo tonik na trąndzik.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Nie jest mięsa, niezdrowej żywności i spożywaj mało cukrów.  :makka: Przede wszystkim nie jedz mięsa, bo jest naszpikowane chemią, że aż głowa boli. ;)

Opublikowano

Nie jest mięsa, niezdrowej żywności i spożywaj mało cukrów.  :makka: Przede wszystkim nie jedz mięsa, bo jest naszpikowane chemią, że aż głowa boli. ;)

To co on ma jeść trawę ?

Istnieje coś takiego jak dieta na trądzik.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

To co on ma jeść trawę ?

Istnieje coś takiego jak dieta na trądzik.

Jak juz pierdolic sie z dietami, co i tak gowno daja, to lepiej od razu izotekiem poleciec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...