Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetSpeak - MINI VOICE VPS pytanie dot. slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, chcialbym zakupić MINI VOICE VPS ze strony netspeak.pl 

Tam pisze ze serwer utrzyma 180 osób. Chodzi mi o to czy dostanę odrazu tylu slotowy serwer czy jak z tym jest?

Opublikowano

Tam pisze ze serwer utrzyma 180 osób. Chodzi mi o to czy dostanę odrazu tylu slotowy serwer czy jak z tym jest?

Kolego tam piszę tylko ile osób może utrzymać maszyna. Jedynie możesz wgrać swoją licencje na voicevps'a tak to tylu slotów nie dostaniesz chyba że kupiłbyś sobie TeamSpeak'a na sloty ;).

AOWD3IA.png

Opublikowano

Osobiście odradzam Ci z miejsca voice vps z net-speak.pl już lepiej kupić od nich OpenVz.

W ogóle się nie opłaca brać tam OpenVz  Serwery są bardzo mulące i totalna masakra serwer za 33 zł utrzyma max 3 sinusy bo więcej się nie da bo serwer muli a za te 33 zł kupisz serwer OpenVz o wiele wydajniejszy niż te co oni tam oferują :) Śląsk Data Center serwer za 10 zł trzyma mi 6 sinusów mbota i stronę  www do serwera maleńka na apachu i silnik zoptymalizowany jest ~ Kwestia wydajności odnośnie ochrony inne hostingi preferuje 

Opublikowano

Osobiście odradzam Ci z miejsca voice vps z net-speak.pl już lepiej kupić od nich OpenVz.

W ogóle się nie opłaca brać tam OpenVz  Serwery są bardzo mulące i totalna masakra serwer za 33 zł utrzyma max 3 sinusy bo więcej się nie da bo serwer muli a za te 33 zł kupisz serwer OpenVz o wiele wydajniejszy niż te co oni tam oferują :) Śląsk Data Center serwer za 10 zł trzyma mi 6 sinusów mbota i stronę  www do serwera maleńka na apachu i silnik zoptymalizowany jest ~ Kwestia wydajności odnośnie ochrony inne hostingi preferuje 

Po co ci vps z ochroną ddos do botów?

Logiczne że taki vps będzie droższy a co do działania sinusbota to akurat wynika to z ochrony ddos hosteam, filtry blokują trochę pakiety wychodzące z vps-a (udp)

Serwer utrzyma - czyli ile max uciągnie, w ts3 przecież liczbę slotów określa licencja, jak nie masz licencji to bierz na sloty .

Opublikowano

W ogóle się nie opłaca brać tam OpenVz Serwery są bardzo mulące i totalna masakra serwer za 33 zł utrzyma max 3 sinusy bo więcej się nie da bo serwer muli a za te 33 zł kupisz serwer OpenVz o wiele wydajniejszy niż te co oni tam oferują :) Śląsk Data Center serwer za 10 zł trzyma mi 6 sinusów mbota i stronę www do serwera maleńka na apachu i silnik zoptymalizowany jest ~ Kwestia wydajności odnośnie ochrony inne hostingi preferuje

Po co ci vps z ochroną ddos do botów?

Logiczne że taki vps będzie droższy a co do działania sinusbota to akurat wynika to z ochrony ddos hosteam, filtry blokują trochę pakiety wychodzące z vps-a (udp)

Serwer utrzyma - czyli ile max uciągnie, w ts3 przecież liczbę slotów określa licencja, jak nie masz licencji to bierz na sloty .
Człowieku wziełem to dla przykładu że te serwery są nie wydajne... Czytaj ze zrozumieniem

I czy ja coś pisałem odnośnie ochrony tam?

Opublikowano

Czytam ale widac ty nie czytasz, jeżeli jest dla ciebie za drogo nie kupuje ale ochrona ddos kosztuje inaczej nie były by to obecnie najlepiej chronione vps-y, chcesz tanio kupuj gdzie indziej ale pierdół nie pisz, oni dzielą dedyka z hosteam z max ochroną, a dedyki w hosteam to nie są maszyny  na których by można było postawić tyle vps-ów aby koszta były niskie, poczytaj ofertę hosteam i sobie sam zobacz na zasoby ich maszyn.

Chcesz porządną ochronę wybierasz usługę która nie jest tania a w ofertach zwykłych vps hosteam nie znajdziesz takiej ochrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...