Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać na Metin2.pl?

ZuraD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siema.

Warto wrócić teraz na PLa ?
Mam do wydania pare wolnych stówek i za to by można kupić postać 55lv ze skilami P + przyzwoite EQ. Jest sens wracać ?

Ps.

Lepiej kupić WP 3x P ( ostrze,strach,zbr ) CZY BOdego 2x P 1x G1 ( aura, wir + berek G1 )

Opublikowano

Nie warto wracać do pl'a :-: global zrobiony jest tylko i wyłącznie pod hajs -.-

Idą wakacje, czasu mam sporo więc fajnie posiedzieć wieczorkiem w tygodniu, a PL przynajmniej nie padnie noi na tortudze sporo ludu ;>

Opublikowano

Tych pytań jest coraz więcej .. czy wracać na PL'a . Sam zainstaluj globala , zobacz ceny , co ile kosztuje .. ja osobiscie odradzam z calego serca ten syf :) . Dodanie ExpBota to już chamstwo , nie mowiąc o yangach ktore mozesz kupic za SM .. jak mozna dodac walute gry do itemshopu . Widac , ze GF chce tylko pieniedzy :P .

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Warto. 

Co do wcześniejszych wypowiedzi:

PL poszedł w dobrym kierunku i teraz można mieć wszystko z IS bez wydawania realnych pieniędzy. Yang w IS są dla desperatów, kilkakrotnie za drogie. Kupuję je jedynie dzieciaki, które kompletnie nic nie potrafią osiągnąć.

Na PL jest teraz sporo nowości i ułatwień. Od 30 lvl można na prawdę dobrze zarabiać na alchemii.

Opublikowano

WP będzie ciężki start, jak masz chęci wydać kase na PL'a to bierz WPk'a, jak nie to bodego.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu nie marnował pieniedzy na polskiego globala :) , zagraj sobie na globalu ale singapore ciekawiej tam jest :))

4521609.png

Opublikowano

Tortuga to dobry serwer żeby zacząć tam grę ?

Zdecydowanie! dla nowych graczy jest najlepszym wyjściem. Dużo osób w ostatnim czasie zaczęło tam grę po samym youtube można to stwierdzić. 

Opublikowano

Tych pytań jest coraz więcej .. czy wracać na PL'a . Sam zainstaluj globala , zobacz ceny , co ile kosztuje .. ja osobiscie odradzam z calego serca ten syf :) . Dodanie ExpBota to już chamstwo , nie mowiąc o yangach ktore mozesz kupic za SM .. jak mozna dodac walute gry do itemshopu . Widac , ze GF chce tylko pieniedzy :P .

@Crejzolek

Ten exp bot i tak na mały lvl jest, powyżej 75lv już potrzeba gracza który expi, zrobili ułatwienie mniejszym lv bo mało osób zaczynało grę ( zawsze jakaś zachęta ).

Co do yangów to pier**lisz i tak ich nikt nie kupił bo cena przesadzona a od kilku lat są na allegro....

''Widać , ze GF chce tylko pieniedzy'' - Rejestracja nie jest płatna, granie ze free nikt cie nie zmusza do wydawania pieniędzy.... 

Co do tematu:

Ja chciałem wrócić na PL'a po kilku latach przerwy ( grałem na privach - wbijanie Topki serwer off i kolejny mija się z celem a było tak kilkadziesiąt razy ) wydałem na konto ponad 1k zł ... lecz to już nie to samo co kiedyś po kilku msc. zrezygnowałem i teraz sprzedaje to. Jak dla mnie szkoda już czasu na tą grę ( może przez to że za dużo go spędziłem w grze ) lepiej autko doinwestować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...