Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps4 uncharted, kupno itp

Salih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za niedługo lece po moją pierwsza w życiu konsole.

Kupuje w media markt

Ps4 1tb ultimate+ gta5+uncharted 4+ far cry 4 za 1699zl.

[1]Czy ta cena nie jest jakoś podejrzanie niska?

[2] Najpierw zagrac w poprzednie czesci uncharted zanim zasiade do 4? Czy fabula jakos odbiega od poprzednikow?

[3] Ile na oko zajmuje czasu przejscie calego wiedzmina 3 bez dlc?

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Czemu ma być podejrzana, skoro to market? xD Ja tam kupiłam ps4 za 1200 zł tyle że 500 gb ^^. Jest to normalna cena jak na taki zestaw.

Nie sądzę aby była potrzeba zagrania w poprzednie części, zwłaszcza że kolejne części są dość do siebie podobne. 

Na to nie odpowiem bo nie grałam w to ;p

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

1. Nie wiem bo mieszkam za granica.

2. Sam gralem w poprzednie gry i powiem ze nie jest to wymagane aby zrozumiec historie lecz warto.

3. Gralem w wiedzmina 3 po 4-5h dziennie przez okolo tydzien i przeszedlem spora czesc gry lecz staralem sie zakonczyc wszystkie misje.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Po to jest opcja wyłącz konsolę że gdy już długo chodzi warto dać jej chwile odpoczynku.. Aczkolwiek sam miałem PS4 włączone non stop przez 2 dni bo pobierałem gry i grałem (oczywiście grałem przez te 48h może jakieś 16h) i nie czułem żeby zbytnio mocno się grzała, normalna temperatura wg mnie.. No ale nie warto testować po jakim czasie ci sie przegrzeje bo zawsze mozna stracic te 1000+ PLN prawda?

A co do cene to sobie sprawdz ceny gier np. na portalu gdzie je kupujesz czyli allegro i cene samej konsoli dodaj to i otrzymasz sume wtedy bedziesz wiedzial gdzie taniej.. wg mnie oplaca sie wziac, mediamarkt to solidna firma i nie bedzie zadnych problemow z oddawaniem na gwarancje itd jezeli cos sie stanie.

Opublikowano

Witam, za niedługo lece po moją pierwsza w życiu konsole.

Kupuje w media markt

Ps4 1tb ultimate+ gta5+uncharted 4+ far cry 4 za 1699zl.

[1]Czy ta cena nie jest jakoś podejrzanie niska?

[2] Najpierw zagrac w poprzednie czesci uncharted zanim zasiade do 4? Czy fabula jakos odbiega od poprzednikow?

[3] Ile na oko zajmuje czasu przejscie calego wiedzmina 3 bez dlc?

1. Cena jest dobra. Media Markt to za duży sklep by pozwolić sobie na przekręty, więc możesz śmiało brać. 

2. Warto zagrać by znać postacie. Fabularnie Uncharted 4 jest poważniejszy od swoich poprzedników, ma bardziej dojrzały ton.

3. 50-100 godzin w zależności jak ci idzie i czy robisz wszystkie możliwe questy.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi ale dreczy mnie jedna kwestia. Ludzie ciagle pisza " kupowac teraz ps4 to marnotrastwo skoro wychodzi ps4 neo, wspolczuje naiwniakom". Troche o tym poczytalem i chyba ludzi troszku poje... Bo chyba spodziewaja sie fajerwerkow a moim zdaniem zadnej roznicy nie bedzie. Moze lepiej poprostu beda sie trzymaly te 30 fps i tyle. Ale co do samej grafiki itp to bedzie to samo. Co wy o tym uwazacie?

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Raczej musza wychodzic bo jak sie stanie ze pod neo beda robione to Sony moze przejsc konkretny kryzys finansowy i stracic miliony uzytkownikow. Sony bedzie sie cieszyc ze napalency kupia prawie to samo za 1500zl gdzie roznica ludzkim okiem nie bedzie zauwazalna. Neo robione pod google Vr i tyle. Biore to Ps4 i mam w dupie. Na mega wypasionej grafice gdzie bede widzial zdzblo trawy albo lupiez na glowie w grach to mi nie zalezy.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

No przecież gry robione z myślą o NEO będą działać na starszych modelach konsoli.

Informacje już dawno są potwierdzone, że nie będzie żadnej wersji zwykłej czy NEO. Krążek włożony do napędu będzie działał na obu konsolach, w przypadku NEO będzie ciut lepsza grafika oraz większa ilość FPSów w grach.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...