Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Danio1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odpaliłem dziś rano grę i było wszystko ok, leczy gdy przyszedłem na rude popołudniową do której dokupiłem 3 dni premium wyskakuje mi oto taki błąd logowania

24c852df3cfb85d6.jpg

Opublikowano

Ja nadal się nie mogę zalogować na Eu 1- serwer jest przeciążony Eu 2-pisze ze jestem zalogowany na innym serwerze i niby muszę czekać za mnie przekieruje.czekam i czekam i nic..

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Ja nadal się nie mogę zalogować na Eu 1- serwer jest przeciążony Eu 2-pisze ze jestem zalogowany na innym serwerze i niby muszę czekać za mnie przekieruje.czekam i czekam i nic..

Serwer EU1 jest od rana przeciążony, co dziwne... Niestety, jeżeli wywaliło Cię z EU1 w czasie gry, to musisz wrócić właśnie tam.

Opublikowano

Coś się dzieje bo dalej są problemy.

Mało tego teraz wywali mi za każdym razem inny komunikat. "Błąd danych użytkownika" , "Zostałeś rozłączony z serwerem"  czy zwyczajny błąd logowania ale na pocieszenie powiem ze po iluś tam próbach w koncu załapało wiec wina po stronie WG ;)

Opublikowano

Nie da się zalogować od rana ani na clienta normalnego ani na testowego. Ktoś wie co się dzieje? O normalnym wiem, że są jakieś problemy ale testowy też padł? @Juri.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie da się zalogować od rana ani na clienta normalnego ani na testowego. Ktoś wie co się dzieje? O normalnym wiem, że są jakieś problemy ale testowy też padł? @Juri.

Dziś o 6:00 odbył się restart serwera EU1, jest on już dostępny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...