Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GadkaSzmatka.eu Serwer TeamSpeak

Poldek119

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwę serwera można szybko zapamiętać, forum jest przejrzyste, wygląd na serwerze oceniam na dostateczny. Jakość rozmowy jest b.dobra. Mogę polecić :) 

Opublikowano

Co do ikonek i wyglądu ts-a jest chaotyczny i pomieszany.

@Maja.. widać dla cb to każdy teamspeak się nie podoba jak nie korzysta z twoich ikonek , jak dla mnie to teamspeak spoko wyglada i nie jest tak źle jak pani @Maja.. gada.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Co do ikonek i wyglądu ts-a jest chaotyczny i pomieszany.

@Maja.. widać dla cb to każdy teamspeak się nie podoba jak nie korzysta z twoich ikonek , jak dla mnie to teamspeak spoko wyglada i nie jest tak źle jak pani @Maja.. gada.

Nieśmieszne. Spójrz na daty wpisu kwiecień, a lipiec. Trochę się pozmieniało. 

Każdy ma prawo do własnego zdania zresztą, jeśli daję prezentacje serwera na forum to musi być przygotowany na negatywną opinię.

Mało tego nie wyrywaj zdań z kontekstu. Nie napisałam tylko o ikonkach. 

A i zamiast pisać o mnie i do mnie w tematach to może znajdź trochę odwagi oraz honoru i odezwij się na pw.

Ciekawe bo na poprzedniej reklamie napisałaś coś innego a nic nie zmieniałem ?

Czyżbyś tylko pisała posty by reklamować Swoje paczki ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1518619-gadkaszmatkaeu-wejd%C5%BA-i-sprawd%C5%BA/page-2#entry12968742

Zwykłe nabijanie postów.

Co do serwera poleciłbym podpięcie domeny i dopracowanie wszystkich szczegółów.

Nabijanie postów? Śmieszne. Jeszcze nie oceniłam żadnego serwera z góry, zawsze wchodzę i piszę obiektywnie. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1518619-gadkaszmatkaeu-wejd%C5%BA-i-sprawd%C5%BA/page-2#entry12968742

Cała Maja ... Pseudo graficzka, popychadło wszystkich pseudo hakjerów timspikowych  :) Co do serwera polecam, ze względu na miło panującą tam atmosferę.

Pseudo graficzka? Jak nic o mnie nie wiesz, nigdy ze mną nie gadałeś to nie oceniaj. "Popychadło" jak masz jakiś problem to śmiało napisz w prywatnej wiadomości bo nikt Cię tutaj nie prosił o wyrażenie zdania na temat mojej osoby - już pomijając fakt, że w życiu ze mną nawet nie rozmawiałeś.

Każdy ma prawo do własnego zdania, a to, że napisałam subiektywnie co uważam nie upoważnia Cię do krytykowania mojej osoby nawet nie znając mnie.

NIE POLECAM SERWERA!
Opublikowano

Przypisałaś mi mnóstwo słów które nie są moje.Moje wypowiedz to tylko ta poniżej.Reszta to cytaty innych użytkowników.

http://www.mpcforum....2#entry12968742

Przyjmuje krytykę jak najbardziej. Ale jak możesz mieć dwie inne opinie na temat tego samego serwera. Dodam że nic a nic nie było zmieniane !

Taki duży napis że nie polecasz serwera z  powodu że inni użytkownicy napisali Ci krytykę.Wstawiając coś w necie musisz się na nią przygotować to są Twoje słowa

Każdy ma prawo do własnego zdania zresztą, jeśli daję prezentacje serwera na forum to musi być przygotowany na negatywną opinię.

Pozdrawiam serdecznie

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Przypisałaś mi mnóstwo słów które nie są moje.Moje wypowiedz to tylko ta poniżej.Reszta to cytaty innych użytkowników.

http://www.mpcforum....2#entry12968742

Przyjmuje krytykę jak najbardziej. Ale jak możesz mieć dwie inne opinie na temat tego samego serwera. Dodam że nic a nic nie było zmieniane !

Taki duży napis że nie polecasz serwera z  powodu że inni użytkownicy napisali Ci krytykę.Wstawiając coś w necie musisz się na nią przygotować to są Twoje słowa

Pozdrawiam serdecznie

Zauważ, że tam oceniłam Właściciela, a nie serwer. Teraz oceniając serwery przykuwam znaczną uwagę do wyglądu i kwestii graficznej. Spójrz na daty. ;-)

Opublikowano

Witam, moja ocena owego serwera

Plusy:

~ Wyrużniający się wygląd

~ Serwer stoi od 138 Dni

~ Licencja Non-profit,(Było to dał jak plus i minus no bo to Licencja Non-profit)

~ Właśne BOT'y, moze nie mają jakiś specjalnych Funkcji ale zawsze coś.

Minusy:

~ Domena niestety nie działa, bynajmniej nie mogłem się połączyć przez nią i musiałem wybrać drogę IP Numerowego.

~ Słaby wygląd Grafik jak i reklamy/publikacji

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...