Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błąd zniknął. Automatyczna aktualizacja jest ok z tym że, nowy plik smartai.rar nie nadpisuje starego. Kilka razy odpalałem aplikacje i myślałem, że po prostu nie pobiera go z serwera. Na szczęście po paru sekundach domyśliłem się co może być przyczyną.

Fast destruct jak najbardziej ma sens. (ale nie musi być to Twój priorytet przy kodowaniu) Przy zmasowanych atakach, gdy nie byłem w stanie obronić wielu wiosek to po prostu je rozbierałem. Po co oddawać gotowe wioski? Przy rozebranym murze, można w niedługim czasie dokonać kontrataku na okupanta zanim ten cokolwiek odbuduje.

Developer console będzie rozwijany czy pozostanie w takie wersji jakiej jest? Szczerze powiedziawszy mogłoby to być potężne narzędzie. Pomysł jak najbardziej na plus.

Opublikowano

Wiem ze aktualizacja nie jest 10/10 ale w miarę spełnia swoja funkcje :D

Co do fast destruct to 30 min roboty kopiuj wklej z budowania tylko inny request, a developer console nie wiem, był to taki dosyć dziwny pomysł do testow

Opublikowano

Na obecnym etapie developer console jest skrajnie bezużytecznym dodatkiem - coś jak IRDA w lodówce. Dlatego pytałem o rozwojowość tego pomysłu. Możliwość testowania lub includowania scryptów ze skyptoteki byłaby czymś naprawdę mocnym.

Naprawdę podziwiam, że Ci się chce.

Sam bym pewnie coś napisał w php + curl tylko i wyłącznie pod siebie, ale kompletnie nie mam na to czasu ani ochoty.

Jeszcze jedno spostrzeżenie do opcji fast build. Brakuje mi tam potwierdzenia dokonanego wyboru. Gdyby obok stał graficzny znak fajki (tick) byłoby świetnie. Przy obecnym kształcie ciężko się domyślić czy bot oferuje budowę tylko jednego budynku ale jednorazowo, budowę tego samego budynku wielokrotnie aż do max. levelu, czy też budowę wielu budynków wielorazowo.

Opublikowano

Siema gdzie jest opcja autobudowania?

@już wiem, że powinna być w overwiew, ale tam niestety nie wyświetla mi żadnej wioski :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

jako tako kolejki budowania jeszcze niema jest opcja fast build, w overview gdy klikniesz na id swojej wioski otworzy ci sie menu. A może coś więcej ze ci się nie wyświetla jakiś błąd czy cos ?

//edit

jak dobrze pójdzie na weekend będzie spory update z rozbudowanym systemem budowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...