Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

update 1.0.0.1

-Naprawiony autoupdate (zapomniałem dopisać rozszerzenie .rar przy pobieraniu :D ( Trzeba ręcznie pobrać ze strony sorry )

-Dodano servery: Niemiec, Angli, USA, Szwajcarii, Holandi (więcej wkrótce)

Opublikowano

update 1.0.0.2

-naprawiony autoupdate jeszcze raz :D - tylko wizualny problem bot powinien sam się zaktualizować

-servery szwecji, brazyli, portugali, czech, rumuni, rosji

-nowa opcja w Farmer #1 - możliwość wyszukania wiosek w danym przedziale punktowym 

Opublikowano

Co miałeś na myśli z tym user agent ?

Po zalogowaniu kiedy jest wysyłane 5 zapytań żeby wyliczyć średni ping to każde z nich posiada nagłówek RestSharp/105.2.3.0. 

Z tego co się orientuje to przez user-agent mogą zidentyfikować czy używasz bota, bo dla zwykłej przeglądarki user-agent wygląda np. tak:

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.87 Safari/537.36 OPR/36.0.2130.59 dla najnowszej wersji opery :P
tu masz więcej
Opublikowano

Dzięki wszystkim za testy :) jeśli komuś spodobała się aplikacja i chce wspomóc moja prace zapraszam na stronę do kupna 5$/30dni

Wcześniejsze wersje bota nie będą działać trzeba pobrać nowa

Opublikowano

Szukając prostego i graficznego bota z możliwością postawienia na raspberry trafiłem tutaj.

1. W zakładce 'login' po wciśnięciu 'get info' wyskakuje error o nieprawidłowym.

2. Prawdopodobnie na skutek tego zakładka 'overview' pozostaje całkowicie pusta.

3. W zakładce 'overview settings' po upłynięciu interwału, wyskakuje error. Z tym że, interwał biegnie dalej ale już na wartościach ujemnych.

4. Dlaczego tak drogo? Cena oscylująca wokół 10zł za miesiąc przyciągnęłaby rzeszę graczy. Ultimatetribalwarsbot za pół roku inkasuje coś koło 13zł na miesiąc. Wiem, że trzeba się szanować. Czas kosztuje. A produkt jest cholernie niszowy. Ale wolałbym korzystać z rodzimej produkcji.

5. Czy zamierzasz wydać polską nakładkę językową?

Opublikowano

1/2/3 - Zapewne jeden błąd pociągnął za sobą cala resztę, to ze podczas pobierania informacji wystąpił błąd nie wpisało się do zakładki overview i licznik poleciał na wartości ujemne. Bylo by fajnie gdybyś mi wysłał screena błędu to bym wiedział na czym polega problem.

4.Cena była tak mniej więcej na oko patrząc na rynek i pewnie ulegnie zmianie.

5.Zapewne tak, ale są ważniejsze rzeczy od tego i wątpię żeby to powstało szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...