Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zaufana osoba

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj "technikowanie" oraz różnego rodzaju współprace rozpoczynają się na dawaniu dostępu do "maszyn" co czasem skutkuje wgrywaniem różnego rodzaju aplikacji do floodowania, co sam doświadczyłem gdy musiałem pisać do L.Makina w sprawie ataków z "maszyny" sieci gdzie pseudo-technik dostał do niej dostęp... Wychodzę z propozycją aby dodać osobną grupę dla działu TeamSpeak "Zaufana osoba - dział TeamSpeak" bądź jakoś uogólnić grupę osób "Zaufana osoba". Oczywiście zasady otrzymania takowej grupy byłby takie same jak tutaj.

Użytkownicy by spostrzegali na to uwagę i wybierali baczniej. Lepiej wybrać osobę godną polecenia niż takiego Shadowa który dostał dostęp i atakował inne serwery przez co serwerownia musiała reinstalować maszynę ( miała tam 10 serwerów csgo -_-  ) i miała spór z hostingiem.

:makka:  :makka:

Opublikowano

nazwa trochę inna, bo za dużo będzie zaufanych osób na forum

dział się rozwija, można spróbować z takim projektem :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie.

Tak, jeżeli się to nie rozprzestrzeni po minkraftach, lolach etc.

Opublikowano

Za, tylko żeby zaraz nie powstały grupy "Zaufana osoba - Minecraft", bo nie to było celem Zaufanych z działu elektroniki. 

Opublikowano

Za, tylko żeby zaraz nie powstały grupy "Zaufana osoba - Minecraft", bo nie to było celem Zaufanych z działu elektroniki. 

Wiadomka, lecz w dziale minecraft nie ma takich osób "pseudo" techników i mafii "timspikowych"

Opublikowano

Wiadomka, lecz w dziale minecraft nie ma takich osób "pseudo" techników i mafii "timspikowych"

Nie wiesz co piszesz.

1/5 tematów z działu mc "Zostanę programistą" to tematy osób które przerabiają czyjś plugin, czyjąś własność.

Jest szajka gimbusów co zmienia swój nick tylko po to by dostać rangę na innym serwerze i by nikt nie pamiętał co ktoś zrobił w przeszłości (ataki na serwer, backdoory w pluginach).

Tak.

Do tych działów co jest możliwość tworzenia serwerów też można to dodać.

Plakietka i nazwa? W plakietce zmienić kolorystkę i dodać coś co charakteryzuję dany dział.

Opublikowano

Jeśli będzie to darmowa fachowa forum to tak, bo sporo osób, które pomagają przy serwerach, życzą sobie za to zapłatę. Jeśli inaczej to duże NIE

Tak.

Do tych działów co jest możliwość tworzenia serwerów też można to dodać.

Plakietka i nazwa? W plakietce zmienić kolorystkę i dodać coś co charakteryzuję dany dział.

Jasne.. niech zrobią jeszcze rangę "Zaufana osoba - MPC Samosia Team"

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak dla mnie tak. Ale dla tego tylko działu ts3. Bo za niedługo będą chcieli rangę "zaufana osoba" w każdym dziale...

Opublikowano

Przeciw.

Co za bzdury, nie myślicie racjonalnie.

Podaj mi jeden przykład kto miałby ową rangę dostać np. w dziele TS3? Wyśmieje i powiem dlaczego nie powinna dostać takiej rangi. 

Na jakiej podstawie miałaby być nadawana taka ranga/plakietka? Parę pochwał od dupo lizaczy? Zaangażowanie na forum? Administracja nie interesuje się działaniami użytkowników poza forum, skąd mają to wiedzieć?

"użytkownicy, których opinie i rady są poparte doświadczeniem i wiedzą." - każdy Janusz zaraz się zgłosi.

Nie ufajmy nikomu, niech takie rangi nie będą wprowadzane na forum dla żadnych z działów.

Na pewno nie w dziale MC i TS3 każdy się domyśli dlaczego. Dział komputery to inne społeczeństwo.

//czekam na @

edit. down.

O jakim my tutaj zaufaniu mówimy.

Powiem tyle.

Takie osoby mogą "wzbudzać zaufanie", i takie wrażenie można odnieść, biorąc pod uwagę ich poczynania na forum, ale poza nim mam zastrzeżenia, i nie tylko ja, o których można powiedzieć jeżeli coś takiego zostanie wprowadzone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...