Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Odnosnie Programu Do Hackowania Byc Rych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie moge jakie z was dzieci. Hackerzy zasrani. Chcecie konta krasb, bo ja widac nawet nei umiecie maila zmienic neosy... Na chuj wam to jak pewnie na pl 30 nie wbiliscie? Lol, nier ozumiem takich ludzi...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

adriank1419

Opanuj się to za przeproszeniem po jaką Cholere zrobiłeś tu konto jak to jest strona o tematyce Chacki/bugi czyli o chackerach.....

Powinien za to dostać warna bo obraża wszystkich nas w ten sposób

Opublikowano

Chyba nawet debil wie jak zmienic email ? co tak trudno poszukac ? nawet tego ci sie nie chce ? graj sam, a nie kradnij, ten caly skrypt do hackowania powinien byc usuniety! podobno na forum nie toleruje sie zlodziejstwa, a to co ? jak nie wiesz jak to zrobic nie bedziesz kradl ;] proste i logiczne ;] i mozecie mnie minusowac, plusowac, jedynkowac itd. mam to w d*pie...

Zeby to nie byl offtop to ci powiem jak to zrobic, ale wiedz ze jestes nie ogarnietym neo kidem ktory sam nic nie osiagnal i chce okradac innych ;] robisz konto na yoyo.pl, potem robisz strone, gdy bedziesz ja tworzyl zaznaczasz, aby kreator stron nie instalowal zadnego oprogramowania, gdy strona sie zainstaluje dane do FTP masz w opcjach ;] jezeli nie bedziesz sie umial zalogowac do FTP to juz w ogole mi cie zal :]

co do Adriank419(czy jakos tam ^^, sry nie pamietam twojego nicku xDD) ma racje to forum o HACKACH, BOTACH, CHEATACH ale czy jest wspomniane o skryptach do hackowania ? chyba nie ? wiec temat od razu powinien trafic do kosza ;]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...