Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Arka Mu PVP | x 100 Exp | 80% Drop | Season 9 e 5 | Grand Open 14.05 |

LEGOO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech sie uporają z odpaleniem  klienta ...

Tak pisze Admin serwera? To ty powinieneś wszystko dopiąć na ostatni guzik. Masz wszystko w dupie i tym tekstem potwierdzasz co mówię. 

Wypuszczasz klienta i nie dodajesz żadnej pomocy na stronie.

Gratuluję wyniku, czekałem na start, myślałem, że będzie jakiś ogarnięty serwer PVP, a okazało się, że to SYF.

Nie polecam, Admin 13 lat max !

­

Opublikowano

niech sie uporają z odpaleniem  klienta ...

Tak pisze Admin serwera? To ty powinieneś wszystko dopiąć na ostatni guzik. Masz wszystko w dupie i tym tekstem potwierdzasz co mówię. 

Wypuszczasz klienta i nie dodajesz żadnej pomocy na stronie.

Gratuluję wyniku, czekałem na start, myślałem, że będzie jakiś ogarnięty serwer PVP, a okazało się, że to SYF.

Nie polecam, Admin 13 lat max !

­

Czlowieku  napisalem co trzeba pobrac, bo wam bakuje w systemie nie w kliencie

Sciagnij microsoft visual c++ 2015 rok ver 64x  i 86 x  

po prostu brakuje dll w systemie jak juz to pisalem 

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka wydaje się byc fajnie skonfigurowany , drop kamieni nie jest zbyt niski co pozwoli na szybsze ulepszenie setów i dobrą zabawę. Polecam i zapraszam

Opublikowano

Zaraz bedzie Dostepna dll  ktora pomoze 99% graczą    bedzie dodana do downloadu na www za 5min

https://mega.nz/#!yhcQgaZD!JVerr-1HXfDL_wbZxPMubAVSiCJJZCW3W9oxwBFvL-0   <---  to jest dll na blad waszego rejestru ,jezeli dalej bedzie blad to  do tego prosze pobrac biblioteki z 2010 roku

Opublikowano

RF od 400 w publikacji a już biegają po mapach... brak resów a na stronie ze limit 10, zastanawiam się jak długo będzie ten extra exp na start? jutro ludzie 400 wbiją... z bazowego 20x na 100x na start to gruba przesada...

Opublikowano

100 expa zostanie juz do konca    rf od 1 jak i inne chary,  nie ma rr www pokazuje stare informacje  do rana powinno sie to zmienic

Opublikowano

Mam krzaki zamiast liter. Ktos zna rozwiazanie problemu ?

Serv Wystartowal  !!

Kto ma kwadraty  zamiast napisow w kliencie jest plik od czcionki  ARIALUNI  Trzeba recznie zainstalowac prawy na niego i zainstaluj

ktos w grze juz jest  , normalnie zalozyl konto na stronie

Opublikowano

serw bardzo fajny, jedyne co się przyczepie to oficjalny bot dużo zen zjada. Ale jak się pozbiera to da się grać. Potem z zen już nie ma problemu.

Opublikowano

szkoda ze exp na 100 zmieniony... na 20 byłby sens grać a tak to za szybko sie wbije fulla i w między czasie sety zbierze

Wlasnie dobrze, wbije sie wiecej ML zanim serw sie znudzi;p

Gra sie OK, spory drop kamieni i exc co lubie ;p

Drobne poprawki robione sa na biezaco.

Bez donate, seali itp, play for win ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...