Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić gry.

NidoranChannel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

HurtworldClient.exe - Application Error

The instruction at 0x7720d256 referenced memory at 0x00000008. The memory could not be written. Click on OK to terminate the program.

Taki komunikat pojawia mi się gdy próbuję uruchomić grę na steamie. Gdy próbuję uruchomić z plików gry jako administrator wyskakuje to samo. Proszę o szybką pomoc (+).

Windows 7 Professional 64bit 4gb RAM Intel Core i5-4210M 2,60ghz AMD® Radeon R5 M230 + Intel HD Graphics 4600

Opublikowano

Jeśli pojawia Ci się jeszcze takie coś:

No receiver found for RPC 'ResetClock' at uLinkNetworkView "PlayerProxy(Clone)" (ViewID 6487 (Allocated by Player Server (1)))

To zainstalowanie od nowa hurtworlda bądź sprawdzenie plików CI pomoże albo poczekaj na nowego patcha.

Opublikowano

Jeśli pojawia Ci się jeszcze takie coś:

No receiver found for RPC 'ResetClock' at uLinkNetworkView "PlayerProxy(Clone)" (ViewID 6487 (Allocated by Player Server (1)))

To zainstalowanie od nowa hurtworlda bądź sprawdzenie plików CI pomoże albo poczekaj na nowego patcha.

Instalowałem od nowa i nic nie pomogło ;> Nie rozumiem zbytnio tego komunikatu który napisałeś, pojawia mi się taki jaki uwzględniłem w temacie.

Opublikowano

Ten błąd wskazuje na problem z pamięcią ram.

Możliwe że brakuje gierce ramu bo jest on używany przez wiele innych aplikacji odpalonych na PC.

Sprawdź ram czy działa poprawnie, jeśli tak zrób formata PC i będzie śmigać po przeprowadzeniu wszystkich aktualizacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...