Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy :(

Rasler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś w nocy pobrałem aiona zrobiłem all jak w poradniku (jak zagrać na infinite aion) odpalam aiona pojawia się logo ncsoftu i gra się wyłącza nie ma żadnego błędu nic robiłem już repair i nie pomogło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziś w nocy pobrałem aiona zrobiłem all jak w poradniku (jak zagrać na infinite aion) odpalam aiona pojawia się logo ncsoftu i gra się wyłącza nie ma żadnego błędu nic robiłem już repair i nie pomogło

Zrob tak :

Upewnij sie ze masz region North America (NA)

Jezeli nie to zmien i kliknij repair. Nastepnie sciagnij jeszcze raz launcher ze strony infinite i rozpakuj w folderze z gra(jak wyskoczy ze plik jest juz zainstalowany to nacisnij na ZASTAP)

A jak bedziesz mial jeszcze problemy to pisz na tlen: zachariasz93 badz na MSN [email protected] postaram sie pomoc.

NIe Jestem Pijawka!!!

baner400x60.jpg

Ludzie otworzcie oczy!!

833420601.png

Opublikowano

przed repair SKASUJ bin32 z katalogu aiona , po update wyjśc z lanchera i uruchomić IAlancher on zrobi reszte

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Problem polegał na tym ze kolega ściągnął grę z jakiegoś niepewnego uploadu pliki były niepełne i nie umożliwiały włączenia gry. Po przeinstalowaniu gry przez NCsoft launchera wszystko jest jak należy.

Temat do zamknięcia.

NIe Jestem Pijawka!!!

baner400x60.jpg

Ludzie otworzcie oczy!!

833420601.png

Opublikowano

kazde odpalenie lanchera ncsoftu powoduje uaktualnienie gry a Infinite działa tylko i wyłącznie na najnowsze wersji do której nie ma aktualnie instalek na cd, czyli kazda jaka ściagniesz bedzie stara i trzeba ją uaktualnić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

kazde odpalenie lanchera ncsoftu powoduje uaktualnienie gry a Infinite działa tylko i wyłącznie na najnowsze wersji do której nie ma aktualnie instalek na cd, czyli kazda jaka ściagniesz bedzie stara i trzeba ją uaktualnić

Kolega robil rapair ale blad pozostawal ten sam. Po przeinstalowaniu gry wszystko dzialalo jak nalazy.

NIe Jestem Pijawka!!!

baner400x60.jpg

Ludzie otworzcie oczy!!

833420601.png

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...